2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمی خواد

400 بازدید | 26 پست

خانوما میشه نظرتون رو بگید. من 25 سالمه و شوهرم 30 سال. 3سال و نیمه ازدواج کردیم . قبلشم 2سال عقد بودیم.  من الان میخوام اقدام کنم برای بارداری اما شوهرم شدیدا مخالفه . علت مخالفتش هم مسایل مالی و اینجور چیزاس . مشکل مالی شدید نداریم . هردو شاغلیم . خرج خودمونو درمیاریم . اما اون میگه یه نفر دیگه هم اضافه شه نمیتونیم . نمیدونم چیکار کنم. راضیش کنم یا صبر کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راضیش کن بنظرم هر جور میشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

راست میگه وقت هست حالا کیف کنید پول جمع کنید برید گشت وگذار

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

سن ات خیلی خوبه واسه بچه دار شدن . شاید همون ماه اول حامله نشدی و طول بکشه به نظر من چک آپ های اولیه قبل حاملگی را برو و کم کم اقدام کن هر دو شاغل اید عالیه. شوهرت هم کم کم راضی میشه . شوهر من اصلا راضی نبود بعد اومدن بچه اول مون  عاشق اش شد

خدایا شکرت

اگه ناراضی و مخالف باشه وبه اصرار شما باردار شی تو هیچ مرحله از بارداری حمایت و کمک و تو بچه داری همراهیت نمیکنه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜