من باشگاه میرفتم ،سالم خوری دورشیرینجات وفست فود،نوشابه رو کلاخط زدم بیشتر کبابی واب پز شده میخوردم با میوه وسبزیجات،
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
منم فوقش 5 کیلو اضافه وزن داشته باشم ولی بازم pco هستم یعنی چاقم که اینجورشدم؟&n ...
همون ۵ کیلو از بین بره کلی کمکه
توی نت بزنید محاسبه بی ام ای قد و وزنتونو بزنید دقیق میزان اضافه وزنتونو می گه
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
خداروشکر الان باردارین،دکترتون گفت که پریودتون منظم هست شرایط بارداریتون نسبت به کسایی که نامنظم هست ...
دکترم هیچی نگفت ،فقط دارو داد گفتم راهی جز دارو چی میتونه باشه گفت تغذیه سالم وورزش ،
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
نه عزیزم فیبروم یه جور کیست مانند تو رحم هست ولی پلی کیستیکا کیستهای زیاد و ریز توی تخمدانشون دارن
انشالله هرکی نی نی میخاد خدا بهش ببخشه😘 من خودم فیبروم داشتم بزرگ شد ۱۷ هفته کیسه ابمو پاره کرد نی نیم سقط شد انشالله خدا به همه سلامتی بده و یه نی نی سالمو خوشگل قسمت همه کنه برای منم دعا کنید😘😚
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
من همش ۴۲ کیلوام ۲۰ سالمه تازه اقدام کردم فقط سه ماه مدرفم خوردم
همین این ماه میخوام برم دکتر
خلاصه ی زندگیه خیلیامون.......👇. اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺ 👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......
از مصرف سردیجات مثل ترشی و ماست و برنج و خیار و اینا
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
خداروشکر الان باردارین،دکترتون گفت که پریودتون منظم هست شرایط بارداریتون نسبت به کسایی که نامنظم هست ...
ولی دکتر سونوگرافی گفت که ازش پرسیدم گفت بارداری میشی ولی شاید دیرتر نسبت به خانم هایی که سالم ان
منم فوقش 5 کیلو اضافه وزن داشته باشم ولی بازم pco هستم یعنی چاقم که اینجورشدم؟&n ...
چاقی شکمی داری ؟فقط ورزش کن
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم
من فقط چاقی شکمی داشتم اونم بخاطر زایمان دوقلویی که شکمم بزرگ شد همین که ابش کردم باردارشدم
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
منم همین مشکلو داشتم سالی ۲بار پریود میشدم...دکتر ی قرص داد بهم پروژسترون نمیدونم چی چی اسمش بود ۳ماه خوردم اونقدر قوی بود باردار شدم...(دکتر ب قصد از بین رفتن کیست ها داد)ولی تخمدانم قوی شد و من تو اولین شب باردار شدم چون بعدش شوهرم نبود...الانم دوسالشه کوچولوم
از آسمان فراریم و حس میکنم شبی ببلعد آخرش مرا میان لایه ی ازون...گذشتیم باهم از نگاه بی فروغ هم به سایه های یک پاساژ به سایه های یک مزون ...دلار تاخت میزند و شیخ تار میزند شراب را سبو سبو و نفت را گالن گالن✍🏻