2777
2789

تخمدان پلیکیستیک (تعدادیکیست های ریز)چند نوع هستند؟منظور خفیف و شدید بودنشونه و علائمشون چی هست که در این دسته قرار میگیرن؟

ممنون میشم جواب بدید...

یک عددپلی کیستیکpcoباپری منظم که الانم باردارم بعد یه سال اقدام البته یه سال نشد ۸ماه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغذیه سالم وورزش زود جواب میده رواین موارد.بخدا دکترم دارو داد مصرف نکردم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

من فیبروم دارم پلی کیستیک حساب میشه؟؟؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

منم احتمال pco نو‌شته تو سونوم با پری منظم 

فعلا ک از اقدام دست نگه داشتم 

ولی میخام باز شروع کنم 

نیاز ب درمان کامل این کیست ها هست؟؟؟؟؟؟ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
تغذیه سالم وورزش زود جواب میده رواین موارد.بخدا دکترم دارو داد مصرف نکردم 

تغذیه شامل چه چیزهایی باید بشه؟

ورزش در چه حد؟

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

من بودم با پری منظم 

بعد کاهش وزن ماه دوم اقدام باردار شدم و هیچ دارویی نخوردم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من بودم با پری منظم  بعد کاهش وزن ماه دوم اقدام باردار شدم و هیچ دارویی نخوردم

منم فوقش 5 کیلو اضافه وزن داشته باشم 

ولی بازم pco  هستم 

یعنی چاقم که اینجورشدم؟ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
من فیبروم دارم پلی کیستیک حساب میشه؟؟؟

نه عزیزم فیبروم یه جور کیست مانند تو رحم هست ولی پلی کیستیکا کیستهای زیاد و ریز توی تخمدانشون دارن

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
یک عددپلی کیستیکpcoباپری منظم که الانم باردارم بعد یه سال اقدام البته یه سال نشد ۸ماه

خداروشکر الان باردارین،دکترتون گفت که پریودتون منظم هست شرایط بارداریتون نسبت به کسایی که نامنظم هستن بهتره؟؟؟