2777
2789
عنوان

كبد چرب خیلی خطرناكه؟؟

626 بازدید | 11 پست

ایادرمان داره ...

چ مواردی رو باید رعایت كنیم 

تجربه هاتونو میشه بگین ممنون

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

با رژیم و پیاده روی میتونی گریدش و کم کنی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه سرچ بزني كلي مطلب پيدا ميشه .

يك هفته ناشتا زنجبيل و ليمو ترش و جفري خيلي خورد شده بريز تو يك ليوان آب ولرم بخور عزيزم 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بستگی به گِرِیدش داره، سرخ کردنی و مواد غذایی کنسروی و فست فود و سوسیس کالباس نخورید، عرق کاسنی و شاطره بخورید، خاکشیر ناشتا

اینا رو رعایت کنید به مرور درمان میشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اب سرد و کلا نوشیدنی سرد اصلا نخور 

بستنی رو کلا قطع کن 

روغن کم بخور ،غذاهای بسته بندی و دارای مواد نگهدارنده تا میتونی نخور 

سس نخور 

تخم مرغ نهایتا هفته ای ی دونه 

اب رو بجوشون بریز تو فلاسک یکم ولرم شد ی لیمو رو بنداز توش بمونه بعد توی روز از اون اب به عنوان اب خوردن استفاده کن 

اره اگه عدد چربیت بره بالا خطرناکه 

دکتر دارو نمیده؟

من تو ی گروه طب اسلامی هستم این سوال رو ازش پرسیدن جوابش رو برات کپی میکنم 

شاید بدرت خورد👇

سلام برا کبدچرب چی استفاده کنیم خوبه؟
پاسخ👇
یک یا دو یا سه دوره  داروی مرکب ۱
و دمنوش سناو گل سرخ  
جهت تجویز دارو مراجعه کنید

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده فقط کافیه خواص‌ و ذکر کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه بخصوص کسانی که کبد چرب دارن