یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از درد بعدش میترسم همش با خودم میگم با شکم پاره میتونم شیر بدم حال دارم کاراشو بکنم البته خواهرو مادرم هستن ولی خب خیلی دوست دارم سرحال باشم من عاشق نوزادم نمیخوام اون روزارو از دست بدم
عزیزم من یکشنبه هفته پیش سزارین شدم فقط دو سه ساعت بعد عمل درد زیاد داشتم بعدش دیگه تقریبا حالم خوب بود باید بگی تند تند برات مسکن بزنن . شاید تا دو روز شیرت نیاد دکترم بهم گفت با قطره چکان از کنار سینم وقتی نی نی شیر میخوره شیر خشک بهش بدم گفت اینجوری بچه چون میخوره و دستشویی میکنه ممکنه زردی نگیره . بعضی ها تا چند روز به بچه چیزی نمیدن بلکه شیرشون بیاد ولی دکتر میگفت این کار باعث میشه بچه زردیش بره بالا اگه روزای اول خوب بخوره ممکنه زردی نگیره . زیره خیلی مفیده اگه تونستی بخور هم زودتر شیرت میاد هم بیشتر