2777
2789

سلام صبحتون بخیر خانومای باردار از وقتی فهمیدین باردارین به چه کارایی خودتون رو محدود کردین...

من خودم روزی یه ساعت از گوشی استفاده میکنم چون به شدت امواج اینترنت و موبایل برای جنین ضرر داره

لطفا برام یه صلوات بفرستین تا تو دلیم یه دختر سالم 
من تا دلت بخواد از گوشی و اینترنت استفاده کردم تا الانم خداروشکر جنینم سالم بوده😐😐

متاسفانه عین من😞

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا دلت بخواد از گوشی و اینترنت استفاده کردم تا الانم خداروشکر جنینم سالم بوده😐😐

الهی شکر ولی من شنیدم وای فای خیلی ضرر داره حتی برای بچه چه برسه به جنین حالا از هر چند نفر شاید برا یه نفر خودش رو نشون بده

کار خونه رو یخورده کم کردم .اذیت میشم همش خم بشم! نمیتونم زیاد برم بیرون خیلی گرمه ! قبلا مهم نبود میرفتم ! خرید خونه میکردم!

گوشی هم خیلی استفاده میکنم متاسفانه ..همش در حال سرچ زدنم...میگن بیش فعال میکنه !😥

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

عزیزم انشالا تا اخر سالم باشه

ولی برا اینکه بدونین خ از تاثیراتش بعد از تولد بچه مشخص میشه 

مثل بیش فعالی و دیگر اختلالات و یا خدای نکرده اسیب ها و بیماریای جسمی

من اگر جواب این سوالو پیدا کنم که چرا انقد سقط زیاد شده اونم بی دلیل دیگه نمیام نت 

😐😐😐

هول و ولا رو این نت انداخته بجونم بعد به همین راحتی ولش کنم برم عمممممرا 😐😐😐😐

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
متاسفانه عین من😞

اخه خب چرا خودمونو محدود کنیم وقتی من خاموش کنم همسایه ها روشن دارن تو این اپارتمانا هم که فشرده زندگی میکنیم انتن و امواجم که تا دلت بخواد هست 😐

خب دیگه چرا خودمو ازار بدم 

اللهم عجل لولیک الفرج
من اگر جواب این سوالو پیدا کنم که چرا انقد سقط زیاد شده اونم بی دلیل دیگه نمیام نت  😐😐😐 هو ...

به خاطر همین امواج و درست زندگی نکردنه عزیزم 

به خاطر همین امواج و درست زندگی نکردنه عزیزم 

مثلا درست زندگی نکردن ینی چی؟

من همینارو میخام بدونم 😑

امواج که اجتناب ناپذیره تواپارتمان زندگی کنی خودت وای فای نداشته باشی همسایت داره ب فاصله ی ۱۵ مترم که اثرش رو میذاره 😑

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊