2777
2789

دوستان شما میدونید چه طور میشه کلا اینترنت رو از تبلت حذف کرد دخترم تبلت داره ولی دلم نمیخاد از اینترنت اون استفاده کنه میترسم چیزهای ناجور سرچ کنه چون الان تو سن بدی هستن ‌.رمز وای فای هم بلد هست میخام یه جوری اینترنتش قطع کنم که خودش ندونه چطور قطع شده ..‌ممنون پاسخ بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مثلان يكي از دوستام دادم نميخوام ديگه استفاده كنه و رمز رو عوض كنه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

اولا چرا نگید چرا عوض کردید وقتی دلیل منطقیه! دوما خیلی راه وجود داره از تخصصی ترینش بگیرین تا همین راحت ترینش که عوض کردن رمزه

امید یعنی دیدن نور در حالی که همه جا توسط تاریکی احاطه شده (:
۱۲ سال.دلم نمیخاد از الان وارد دنیای اینترنت بشه

خب نمیشه اینکارو نکنید ولی سرچشو کنترل کنید ؟ 

هر چی تو نت بزنه تو گوشی هست بعدا میتونی ببینی 

اخه هر چی محدودش کنی بدتر میشه 

عوصش مثلا فقط روزای خاصی در حد  چند دقیقه اجازه بده استفاده کنه 

اخه الان حتی بازی ها هم با اینترنتن 

یه سرچ ساده ی درسی هم اینترنت میخواد

بدون نت فقط باید با گوشی عکس بگیره  پس چرا براش تبلت خریدین 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
چه جور سرچش رو کنترل کنم ...اره میدونم مثلا کلمات کلاس زبان رو سرچ میکنه.

اون مرورگری که استفاده میکنه یه بخشی داره به اسم سابقه ی جست و جو 

اونجا هر چی  سرچ کنه هست 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...