2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه درصد فکر کن پیرو تاپیک قبلیت نیودیم 🙄یکم توضیح 😞😞

باشه عشقه من 

با نامزدم دعواییم بعد قهرم باهاش خیره سرم صب اومد سلام صب بخیر گفت چجوری ج شو بدم🤣

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو
باشه عشقه من  با نامزدم دعواییم بعد قهرم باهاش خیره سرم صب اومد سلام صب بخیر گفت چجوری ج شو بد ...

مقصر کدومتون بودید??

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
مقصر کدومتون بودید??

ببین من با یه لباس که تمام شونه هام بیرون بود و شکمم حتی بیرون بود رفتم تو پارکینگ اینم ناراحته و کلی دعوا کردیم بعد به نظره من که مقصر اونه ولی خب دیگه

باروی خوش ..بهش بگو دوستت دارم دیوونه...به نظرم ارزش نداره روزای خوبتون رو باقهر و دعوا خراب کنید&nb ...

گفتم امشبم به خدا دیدم رو دنده لجه منم لج کردم باهاش بعد اینجوری کنم دور میگیره میخولم محلش ندم

ببین من با یه لباس که تمام شونه هام بیرون بود و شکمم حتی بیرون بود رفتم تو پارکینگ اینم ناراحته و کل ...

اگه میدونستی حساسه و اونجوری رفتی پس مقصر تویی دیگه

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

زیاده روی نکن فقط..یه کم واسش ناز کن ولی نرنجونش ... به هر حال مرد غیرت داره دیگه شماهم به جای کل کل کردن کوتاه بیا حرفشو گوش بعدها تو زندگیت به دردت میخوره از همین الان با سیاست رامش کن

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
زیاده روی نکن فقط..یه کم واسش ناز کن ولی نرنجونش ... به هر حال مرد غیرت داره دیگه شماهم به جای کل کل ...

اره منم میخوام‌ یکم ناز کنم ولی راهشو بلد نیستم چجوری رفتار کنم از تو تل گرام به نظرت؟

کشش نده دوست داره حساسه روت

خودشم گفت گفتش کوری نمیفهمی دیگه دوست دارم که روت حساسم بگرنه میگفتم برو هرچی میخوای بپوش دلم نمیخواد کسی در اون حد تنتو ببینه من نمیگم تو کاری میکنی ولی دلمم نمیخواد اونجوری باشه اونم تو ایران که همه مریضن بعد میای میگی طرف هیزه 

منم دفعه اولم نبود انقدر از این کارا کردم هی هیچی‌نگفت با خنده رد کرد ایندفعه هاپو شد با یه بار دیگه که خیلی بد هاپو شد سره شلوار زاپ دارم که خیلی باز بود یکی دیگم سره الکل که شبیه هیولاها شده بود نمیگه نخور من یکم مسخره بازی دراوردم ینی یکم نه خیلی زیاده روی کردم اینم داغ کرد