2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد😔😔

476 بازدید | 51 پست

خانما خواهش میکنم به جایه اینکه هی زخم زبون بزنین هیچی نگین خواهش میکنم ازتون من فقط الان میخوام تعریف کنم و خالی شم پس خواهش میکنم ازتون سرزنش نکنید

نامزده من کلا یه ادمیه که زیاد گیر نمیده بهم مثلا سره یه چیزایه خاصی چمیدونم شلوارم زاپش باید کم باشه یا اینکه شلوارک یک وجب بالایه زانوم کوتاه تر نباشه و سیگار نکشم و اینا فقط همینه حساسیتش به مو و مانتو کلا هرکاری کنم گیر نمیده بعد امشب داشتیم ت تلگ رام صحبت میکردیم باهم من گفتم یه دقیقه من برم ریموت بزنم پایین الان میام بعد اینم پیله کرد اره عکس بفرست ببینمت منم لباسم باز بوود رفته بودم پایین کسی نبود اخه حوصله مانتو پوشیدن نداشتم اینم شروع کرد که اره نمیدونم سرشونت لخته اصلا هرکار دلت میخواد بکن تو نمیفهمی که من حساسم روت واسه اینکه دوست دارم تو منو احمق فرض کردی هرکار میگم نکنو انجام میدی و اینا منم جوابشو دادم گفتش اره به جایه اینکه بیای معذرت خواهی کنی لاتیشم پر میکنی واسه من گفتم که معلومه نمیکنم اگه کسی پایین بود اره ولی وقتی نیست چرا باید معذرت خواهی کنم گفتش اره تو عادت داری کلا با اون وضع میری بعد میگی طرف هیزه هی چندبار تکرار کردی من هیچی‌ نگفتم گفتم ولش کن ناراحتش نکنم ولی تو هم حرفایه منو به هیچ جات نمیگیری و اینا

منم دیگه جوابشو ندادم بعد ۱۰ دقیقه اینا نوشت الان مقصره اینم منم گفتم والا تو همه چی باره من کردی گفتش که اره من خستم توهم هی میری رو نروم میدونی من حساسم روت باز تکرار میکنی 

باز جوابشو ندادم گفتم خوبین الان اقای فلانی اروم شدین 

گفت تو حالت بده به نظرت من خوبم گفتم مگه من مهمم واست اصلا گفتش اره واسه هرکی مهم نباشی واسه من خیلی مهمی دیوونم کردی دیگه نمیخوام دیگه حرف بزنم میرم خبره مرگمو بزارم و اینا منم دیگه ج شو ندادم قهرم باهاش 

میدونم کارم اشتباه بود و اصلا بچه بازیه اینا و تعریف کردنش ولی من خلاصه تعریف کردم اینجوری شد خیلی حرفا زدیم بهم اولش اومدم بهش گفتم ببخشید گفت چیزی واسه بخشیدن نیست منم اعصابم خورد شد دیگه

صبح چجوری رفتار کنم باهاش به نظرتون میدونم اولش سرد حرف میزنه بعد میاد منت کشی ولی چیکار کنم که هم نشون بده ناراحتم ازش هم یه کاری کنم بیاد منت کشی؟

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو که میگی خودش میاد منت کشی

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

لذت ببر از قهر و آشتي هاي عاشقانه اين دوران 🌹🌹🌹❤️❤️❤️

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
لذت ببر از قهر و آشتي هاي عاشقانه اين دوران 🌹🌹🌹❤️❤️❤️

اخه من هیچوقت ندیدم اینجوری عصبی شه که بخواد حتی فحشم بده جلوم هیچ وقت فحش نمیده به منم نداداا اصلا به خودش و دنیا و اینا ولی کلا میگه با یه دختر وقتی حرف میزنی نیاید فحش بدی

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو