2777
2789
عنوان

لوسیون بدن خوب برای پوستهای خیلی خشک و داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 31982 بازدید | 31 پست
لوسیون بچه عالیه من3ساله استفاده میکنیم خانوادگی جانسون خارجی فیروز صورتی ایرانی

جوی لوسیون بچه برای پوست خیلی خشک خوبه؟

آدم فکر میکنه حال نداره لوسیون بچه

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوی لوسیون بچه برای پوست خیلی خشک خوبه؟ آدم فکر میکنه حال نداره لوسیون بچه

برای همه مدل پوست خوبه من الان جانسون میزنم

یک قاشق چایخوری دانه به بایک لیوان اب گذاشتم  جوشیده ژله ای شده یکقاشق چایخوری هم گلاب ریختم هروز بصورتم میزنم خشک شد میشورم لوسیون میزنم برای زیرچشمم میزنم روغن بنفشه هم عالیه بزنی من هنوز نخریدم از اینجا یاد گرفتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1665553/رازهای-پوست-زیبای-من-بدون-یک-ریال-هزینه

برای همه مدل پوست خوبه من الان جانسون میزنم یک قاشق چایخوری دانه به بایک لیوان اب گذاشتم  جوشی ...

دانه ی چی؟

هربکس لوسیون بدن هم داره ولی از جایی که من استفاده نکردم نمی دونم ولی هر محصولی از هربکس دارم می گیر ...

چقدر عالی ...

چه محصولاتی ازین برند استفاده میکنید و راضی اید،؟

قیمت ش توی چه حدیه؟

فکر کنم دیروز برای یکی نوشتم که لوسیون بدن هربکس این مارک خیلی خوبیه بوی ادکلن نمی ده و خیلی بوی ملا ...

برای خود من نوشتید ...

ممنون

چقدر عالی ... چه محصولاتی ازین برند استفاده میکنید و راضی اید،؟ قیمت ش توی چه حدیه؟

مادر هود من هم لوسیون شستشوی صورتش گرفتم هم کرم روشن کننده و هم کرم ضد حساسیت  البته هم خودم و هم خانواده استفاده می کنند قیمت  هر کدوم حدود 20 تا 25 خیلی قیمتش خوبه وقتی اول  دکتر به خودم داد دیدم که یک لوسیون عمومی میشه استفادش کرد توی نت کلیه محصولاتش و دیدم و دارم کم کم همه را تست می زنم  خیلی عالی از آب دراومد 

مادر هود من هم لوسیون شستشوی صورتش گرفتم هم کرم روشن کننده و هم کرم ضد حساسیت  البته هم خودم و ...

چقدر خوووووب ....

حتما میرم سراغش ...

روشن کننده ش چطور بود چه مدت استفاده کردی،؟