2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخواید برید شرافتمندانه برید مهاجرت کنید 

پناهندگی نهایت ذلته  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

مهاجرت

پناهندگی ذلته

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

پناهنده نشید . مهاجرت از روش درست بدون استرس، با فکر و برنامه ریزی و اگاهی از هرچیزی که از دست میدین و چیزایی که به دست میارید . حسابی تحقیق کنید، خارج از کشور موفقیت رو تنفس نمیکنن که هرکسی بره دیگه خوشبخته! خیلی سخته و از صفر باید شروع کنید .برای خودتون مدینه ی فاضله نسازید و فقط تحقیق کنید و صد در صد مطمئن باشید میخواهید اونجا چکار کنید و اینده چه شکلیه...

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

من لیسانس معماری با سابقه کار واشنا به نرم افزارهای خودمون عضو هیاتت مدیره یک شرکتم ۹ ساله

مدرک ارایشگری هم دارم البته کار بلدم 

همسرم لیسانس دامپروری داره ویک دست به آچار همه فن حریف تو همه چیز وجواز کسب هم داره 

http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/1545-2015-02-12-21-31-19گل پسر من فرشته بی بال عاشق عشق دادنشم

پسرم ۷ سالشه میخواد بره کلاس اول هزینه هم میتونم بکنم اما نه خیلی زیاد مهاجرت تو قانون جدید خیلی پول میخواد اما پناهندگی نه

مهاجرت کاری زبان خوب هم میخواد 

هیچ کدوم مدرک زبان نداریم

http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/1545-2015-02-12-21-31-19گل پسر من فرشته بی بال عاشق عشق دادنشم
همه شرایط رو داریم برای مهاجرت بجز مدرک زبان

بدون زبان مثل اینکه کرو لال جایی برید ،با پناهندگی ممکنه کلی مالی وجانی هزینه کنی و دراخر دیپورتت کنن ارزش نداره هم اونطرف هم موقعیتهای ایران رو از دست میدی از طریق مهارت اقدام کن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )