2777
2789

به نظر من یه روز که خوش اخلاق بود و حال هر دوتون خوب بود باهاش صحبت کن بهش بگو که چقدر دوسش داری و از داشتنش خوشحال همه حرفای دلتو بعدم بایکم نازو دلبری خواسته تو بگو بگو که مثلا از رفتار داداشش ناراحت شدی واون موقع حمایت شوهرتو میخواستی بعد نظر خودشم در این مورد ببپرس

دلتون بی غم🌹
درسته عزیزم شما درست میگی ولی به نظرت حیف زندگی نیست ما باید شرایط جامعه و برخورد ادما با یک خانوم م ...

الان دیگه طلاق وجهه بدی نداره تو جامعه... من اینو گفتم چون خونواده تو ازدواج خیلی مهمه من خونواده پدرم خیلی ادمای بدی هستن اما تو دوران عقد همشون خودشونو خیلی خوب نشون میدادن بعد اینکه ازدواج کردن تموم شد اون روی خودشونو نشون دادن و صدالبته پدرمم همینطور و در نهایت به جدایی ختم شد

خودشم با دو تا بچه که بنظرم این خیلی بدتره وگرنه مادر من اگه از اول میدونس و جدا میشد خب الان با یکی دیگه ازدواج میکرد واسه همین از روی تجربه اینو میگم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه طلاق وجهه بدی نداره تو جامعه... من اینو گفتم چون خونواده تو ازدواج خیلی مهمه من خونواده پد ...

درسته اینم حرفیه ولی خب اول باید قشنگ حرف بزنه حتی مشاوره بره .

البته منم نه مریا جانو میشناسم نو شوهرشو پس نمیتونم قشنگ نظر بدم شاید ماریا جان حق داره

دلتون بی غم🌹
درسته اینم حرفیه ولی خب اول باید قشنگ حرف بزنه حتی مشاوره بره . البته منم نه مریا جانو میشناسم نو ش ...

بله درسته درکل اگه مشکل حل شدنیه که خب چ بهتر... البته مشاوره هام الکی پول میگیرن من چندبار خواهرم برا یه مشکلی رفت پیش مشاورای مختلف

فقط پول میگیرن به حرفات گوش میدن شایدم مشاور درست حسابی به پست مون نخورده  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

به نظر من یه روز که خوش اخلاق بود و حال هر دوتون خوب بود باهاش صحبت کن بهش بگو که چقدر دوسش داری و ا ...

عزیزم حرف نمی‌فهمه الان زنگ زده میگه من نمیدونم جلو تو چه رفتاری کردم که به خودت اجازه میدی میگی بزن تو سرش خداااااااا میخوام خفه اش کنم 

الان دیگه طلاق وجهه بدی نداره تو جامعه... من اینو گفتم چون خونواده تو ازدواج خیلی مهمه من خونواده پد ...

ن من برام عیب نیس طلاق یه عمر زندگی خیلی سخته با تحمل کردن هم بدتره

عزیزم حرف نمی‌فهمه الان زنگ زده میگه من نمیدونم جلو تو چه رفتاری کردم که به خودت اجازه میدی میگی بزن ...

خب مشکل اون بچهه چی بود؟ چیکار کرد که تو ناراحت شدی؟

اصلا دعوا پیش اومدنی از کارش پشیمون میشه؟ یا همیشه خودشو حق به جانب میدونه؟

ن من برام عیب نیس طلاق یه عمر زندگی خیلی سخته با تحمل کردن هم بدتره

خوبه حداقل اراده قوی داری