2777
2789
عنوان

کاهش وزن در بارداری

137 بازدید | 10 پست

سلام. من در سه ماه اول پنج کیلو وزن کم کردم دکتر برام قرص مولتی پریتینال نوشت. بعد از مصرف قرص در یک هفتع یک کیلو و نیم وزن اضاف کردم اما رفتم مسافرت قرصمو جا گزاشتم از خانه ی بهداشت مولتی میترال گرفتم و ده روزی مصرف کردم امروز که وزن کردم دوباره دو کیلو وزن کم کردم توی ماه پنجمم هستم. به نظرتون اضافه وزنه برا قرصه بوده؟میگید دوباره مولتی پریتینال بخورم؟

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وزن كم كردم  ميتونم بخورم ؟ از خانه بهداشت بگيرم  هفته دهم هستم

مولتی پریتینال خانه ی بهداشت نمیدن. من سی عدد خریدم شصت هزار تومان. آزاده با دفترچه هم حساب نمیشه

مولتی پریتینال خانه ی بهداشت نمیدن. من سی عدد خریدم شصت هزار تومان. آزاده با دفترچه هم حساب نمیشه

منظورم اينه كه بدون نسخه ميدن

و اينكه سه ماهه اول ميشه خورد ؟

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
منظورم اينه كه بدون نسخه ميدن و اينكه سه ماهه اول ميشه خورد ؟

قرص خیلی قویه به نظرم با مشورت دکتر بخوری بهتره. چون انواع ویتامینا و اهن و کلسیم داخل قرص وجود داره.اره من سه ماهه اول دکتر برام نوشت