2777
2789

دلیلش چی بوده اگر داشتین یا میدونید ؟؟؟

من چند روز پیش فکر کنم تخمک گذاریم بود 

از دیشب تا امروز لکه بینی داشتم قطع شد به نظرتون چرا ...

ممکن برای تخمک گذاری باشه ؟

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

اره من یه عمره قبل پری لکه بینی داشتپ.ماه پیشم 22پری لک قهوه یی داشتم...میخای پری بشی..رحمت یکم سرد شده واس همین لکه بینی گرفتی.توی پری حمام نرو لبنیات نخور..نشانه تخم گزاری نیس

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من یه عمره قبل پری لکه بینی داشتپ.ماه پیشم 22پری لک قهوه یی داشتم...میخای پری بشی..رحمت یکم سرد ...

عه جدی میگی ؟ مرسی 🌷

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
من داستم بعدش پریود سدم .الان اومدم دکتر  ببینم دلیلش چیه

به منم بگو عزیزم 

طبیعی هست 

گفت مشکلی نیست ؟؟؟ مال من قطع شده فعلا نمیاد

اره من یه عمره قبل پری لکه بینی داشتپ.ماه پیشم 22پری لک قهوه یی داشتم...میخای پری بشی..رحمت یکم سرد ...

من ماه قبل اینطوری شدم .البته ادامه دار نبود.بعد موعدم رفتم دکتر سونو شدم و فهمیدم تنبلی دارم.بهم دارو داد و این ماه باردار شدم

عزیزم چیکار کنیم ک رحممون دوباره گرم بشه  ؟؟ 

من به شدت رحمم سرد شده 

تا چند روز باید گرمی بخورم ؟ 

دائم هست  ینی دیگه خوب نمیشم مثل قبل  

اخه قبلا خیلی گرم‌بودم