2777
2789

البته که فکر سلامتش درگیرم کرده و مهمترین مسئله سلامتشه.یه دختر دارم. دختر خیلی دوست دارم. همیشه رویام داشتن دوتا دختر بوده. شوهرم هم دختر دوست داره. ولی انگار ته دلش دوست داره هردو جنسو داشته باشه. خودم از یه خانواده پر دخترم. خانواده شوهرم ولی به شدت پسر دوست دارن...ماهم بهشون نگفتیم بارداریمو تا جنسیت مشخص بشه بعد بگیم. الان واقعا تو یه برزخی افتادم... منکه انقدر دختر دوست دارم چرا یهو اینجوری ته دلم خالی شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی از این حسی که دارم اعصابم بهم ریخته. چرا لحظه آخر آدم در مورد چیزی که انقدر میخواسته و مطمئن بود ...

بخاطر اطرافیانته که فکرت اینجوری شده درکت میکنم حق داری

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

سر بارداری اولم هم همینقدر مطمئن بودم دختره. از اول اولش میدونستم. به همه هم گفتم میدونم دختره که حدس نزنن ولی باز هی همه حدس زدن هی گفتن پسره . برا همین ایندفعه بارداریمو لو ندادم که کسی علاقه قلبیشو به شکل حدس بروز نده

سر بارداری اولم هم همینقدر مطمئن بودم دختره. از اول اولش میدونستم. به همه هم گفتم میدونم دختره که حد ...

آفرین کارخوبی کردی نگفتی به هیشکی اول دعامیکنم سالم باشه بعدم میگم خدابهتون یه پسربده که از هردوش داشته باشین بعدشم اگه دختربوددیگه خداداده واصلاناراحت نشوارامش داشته باش دخترباشه براخواهرش بیشتربه دردمیخوره

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.