2777
2789
عنوان

از پرخوری خسته شدم ....کمک

530 بازدید | 7 پست

بچه هامن خیلی میخورم و هرروز داره هیکلم زشت ترمیشه و بچه هام هم برا پرخوریم هم برا هیکلم مسخرم میکنن، دارویی سراغ ندارین که کاهش بده پرخوریمو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اراده کن، شبها فقط سالاد بدون سس ،یا یک لیوان شیر و خرما بخور، شیرینی و شکلات و.. هم نخور ، ناهار هر چی دوست داشتی بخور، صبحانه هم کره نخور خامه نخور، ترجیحا یه تخم مرغ آب پز با یه کف دست نون بخور، بین وعده ها هم فقط یک میوه کوچولو و آب فراوون بخور

يا خداااا 

من خودم ١٠٥ كيلو بودم يعني گاو بودم

تصميم گرفتم نرمال بخورم

سر هر وعده غذايي كه ميخوردم رو ميكشيدم بعد دقيقا نصفش رو درباره توي قابلمه خالي ميكردم

به هيچ عنوان هم شيريني جات نميخورم بجز روزي چهار پنج تا خرما

هروقت گشنه بشم خرما با چايي ميخورم

الان شدم هفتاد و پنج

خواهش ميكنم جلوي خودت رو بگير تا وقتي سن ات رفت بالا خدايي نكرده مريض نشي و سر بار كسي باشي