2777
2789

یک زوجی که ۱۶سال زندگی کردن و الان بعد از این سال بچه ای ندارن و مشکل از زن هست برای بچه دار نشدن طلاق دادن اون زن چطوریه؟؟؟

ایا مهریه بهش تعلق میگیره یا نه 

ایا وسایل زندگی  بعد از طلاق به زن تعلق داره یا مرد

؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما من شنیدم زنی که بچه دار نشه مشکل از زن باشه جز لباسی که تو تنشه چیز دیگه نمیتونه ببره و مهریه هم ...

غلط کرده هر کی اینو بهت گفته

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اما من شنیدم زنی که بچه دار نشه مشکل از زن باشه جز لباسی که تو تنشه چیز دیگه نمیتونه ببره و مهریه هم ...

ن عزیزم.من خودم کارشناسی ارشد حقوقم.فقط اینکه زنی ک بچه نداره درصورت فوت شوهرش خانواده همسر هم از اموال ارث میبرن

مهریه حق زن هست حتی زن ناشزه ...نابارور که دیگه مشخصه که بهش تعلق میگیره ...وسایل هم که جهاز شماست به شما تعلق میگیره اگر سیاهه جهاز داشته باشید که دیگه مشخصا بدون هیچ مشکلی ...اما توافقی هم هست دیگه ..من کارمند دادگستریم خیالت راحت 

کی این اراجیف رو به شما گفته ..مگه ارزش زن به باروری هست و زن فقط حکم مادری داره تو زندگی شما همسر اون آقا بودی و بر گردن ایشون هست مهریه چه با بچه چه بی بچه