اصلا اینطوری نیس..من خودم قمی نیستم و اصالتا از یه جای دیگم اما از ۱۵سالگیم ساکن قم شدیم و تا ۲۸سالگی قم زندگی کردم..منم قبل ساکن شدن در قم همین تصورو داشتم..اما وقتی رفتیم اونجا تصورم عوض شد..درسته اونجا شهر مذهبیه و همه خانما بخاطر جو شهرش مجبورن چادر بپوشن..اما خانمای شیک پوش خیلی داره..خانمای شیک پوش چادری که آدم وقتی میبینه کیف میکنه..با تیپ های شیک وچادرعربی های قشنگ ..و یه خوبی که در مجموع شهر قم داره قیمت مناسب اجناسشه..نمیگم خیلی مفت و ارزونه اما حداقل از خیلی شهرا قیمتاش بهتره..من خودم الان ۴ساله ازدواج کردم و ساکن تهرانم..درسته تهران تنوع اجناسش خیلی زیاده اما قیمتاش هم بالاست،.اما قم ازین جهت خوبه..
به دوست عزیزمون هم پیشنهاد میکنم مزون های خیابان (بلوار امین_سالاریه_باجک_زنبیل آباد)رو ببینه(اینا از مناطق بالاشهر قم هستن وممکنه یکم قیمتاش بالاتر از مناطق دیگش باشه ولی خوب به همون نسبت هم شیکترن و واقعا قشنگن.
و دیدنش واقعا ضرر نداره..وقتی یه مدل پسندیدی قیمتش رو با همون مدل تو شهر خودت یا شهرای دیگه مقایسه کن و اگه به صرفه بود بخر.
من خودم واسه سیسمونی پسرم یه سرویس خواب و کمد تو تهران دیدم از همین شرکتی ها (حدود ۴-۵سال پیش میگفت ۱/۵ت) رفتم قم خیابون کلهری از توی تولیدی های چوب همون مدل و پیدا کردم ۸۰۰تازه یه تشک خوب هم رو تختش داد بهم.