2777
2789

من خودم قمی نیستم اما واسه لباس عروس بعضی ها گفتن برو مزون های قم رو ببین گفتن هم شیک ِ هم واقعا قیمتاش مناسبه هر چند که خودم میلی ندارم اما میگم فوقش برمیگردم نخواستم زورکی که نیست

میخوام بدونی کسی اینجا تجربه اشو داره ؟؟؟

از مزون های قم کسی لباس گرفته؟

میدونه قیمت هاش چه جوریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من احساس میکنم قمی ها همشون چون چادری و با حجابن اصلا اینجور مغازه ها ندارن....بر نخوره به قمی ها ..

احساسم اینجوریه😂😌.

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
من احساس میکنم قمی ها همشون چون چادری و با حجابن اصلا اینجور مغازه ها ندارن....بر نخوره به قمی ها .. ...

منم همین طور 

ولی خب اونام مثل همه جا عروس دارن مزون هم میخوان

منم همین طور  ولی خب اونام مثل همه جا عروس دارن مزون هم میخوان

مزونو که همه جا دارن شیک بودنش مهمه...

شما خودت ساکن کحا هستی؟

من احساس میکنم قمی ها همشون چون چادری و با حجابن اصلا اینجور مغازه ها ندارن....بر نخوره به قمی ها .. ...

احساست اشتباس.همه چادی نیستن.همه با حجاب نیستن.خیلی بی بند و بار نمیگردن مثل تهران.اما راحت میشه گشت...اتفاقا لباسای شیک زیاد داره.مزون های شیک داره بالاشهرش☺

عشق با تو شده یه دلخوشی تو زندگیم💕
احساست اشتباس.همه چادی نیستن.همه با حجاب نیستن.خیلی بی بند و بار نمیگردن مثل تهران.اما راحت میشه گشت ...

بستگی داره شهر استارتر کجا هست.که میرزه پاشه بیاد قم؟

اون چند تا پاساژ شیک رو همه جا داره بالا شهرش😉😉

بستگی داره شهر استارتر کجا هست.که میرزه پاشه بیاد قم؟ اون چند تا پاساژ شیک رو همه جا داره بالا ش ...

احتمالا تهران باشه ک میخواد بیاد قم.

مگ من گفتم فقط قم داره؟؟؟!!!

شما میگی همه چادری وباحجابن فکر نکنم باشه.دارم بهت میگم که هست☺

عشق با تو شده یه دلخوشی تو زندگیم💕

اصلا اینطوری نیس..من خودم قمی نیستم و اصالتا از یه  جای دیگم اما از ۱۵سالگیم ساکن قم شدیم و تا ۲۸سالگی قم زندگی کردم..منم قبل ساکن شدن در قم همین تصورو داشتم..اما وقتی رفتیم اونجا تصورم عوض شد..درسته اونجا شهر مذهبیه و همه خانما بخاطر جو شهرش مجبورن چادر بپوشن..اما خانمای شیک پوش خیلی داره..خانمای شیک پوش چادری که آدم وقتی میبینه کیف میکنه..با تیپ های شیک و‌چادرعربی های قشنگ ..و یه خوبی که در مجموع شهر قم داره قیمت مناسب اجناسشه..نمیگم خیلی مفت و ارزونه اما حداقل از خیلی شهرا قیمتاش بهتره..من خودم الان ۴ساله ازدواج کردم و ساکن تهرانم..درسته تهران تنوع اجناسش خیلی زیاده اما قیمتاش هم بالاست،.اما قم ازین جهت خوبه..

به دوست عزیزمون هم پیشنهاد میکنم مزون های خیابان (بلوار امین_سالاریه_باجک_زنبیل آباد)رو ببینه(اینا از مناطق بالاشهر قم هستن و‌ممکنه یکم قیمتاش بالاتر از مناطق دیگش باشه ولی خوب به همون نسبت هم شیکترن و واقعا قشنگن.

و دیدنش واقعا ضرر نداره..وقتی یه مدل پسندیدی قیمتش رو با همون مدل تو شهر خودت یا شهرای دیگه مقایسه کن و اگه به صرفه بود بخر.

من خودم واسه سیسمونی پسرم یه سرویس خواب و کمد تو تهران دیدم از همین شرکتی ها (حدود ۴-۵سال پیش میگفت ۱/۵ت) رفتم قم خیابون کلهری از توی تولیدی های چوب همون مدل و پیدا کردم ۸۰۰تازه یه تشک خوب هم رو تختش داد بهم.

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
اصلا اینطوری نیس..من خودم قمی نیستم و اصالتا از یه  جای دیگم اما از ۱۵سالگیم ساکن قم شدیم ...

درسته عزیزم من خانواده همسرم گفتن قم نسبت به جاهای دیگه قیمت هاش مناسبه .مزون عروس هاشو گفتن بریم ببینیم چون من میخوام بخرم اگه اونجا پیدا کنم باب میلم رو آخه اینجا یه لباس عروس دیدم نزدیک ۵ میلیون میگفت خریدشو خانواده همسرم گفتن بریم قم مزون هاشو ببینیم شاید همین اونجا کمتر باشه البته که هست ولی میخوام به این قشنگی باشه