2777
2789

وقیح نمیبخشمت😔

دیشب حالم بد شد اومدم بیمارستان فشارم ۱۵ بود

و قلب بچم ضعیف میزد😔

تافردا بستریم و همش میان قلبشو چک میکنن

اون دنیا که نداری خداروشکر یه راست بافرغون میندازنت ته جهنم 

کثافت نمیبخشمت

انشاءالله جوری بشی که قلبت هی ضعیف بشه و ضعیف بشه بعد یهو داغت بیوفته به دل مادرت😔

نه اهل نفرین بودم نه هستم ولی تو خون خیلی از خانومای سایت که مثل من حامله بودنو کردی تو شیشه 

دوست عزیز خواهشا اگه اومدی برای نصیحت و حرفایی از قبیل(خودت کردی،چرا عکس گذاشتی باید فکر اینجاشم میبودی و...)نیاید خواهشا از همینجا ترک کنید تایپک رو من از فشارم میترسم و نیاید هی روی فشارم راه برید اگه میاید برای دلداری بیاید من دارم سکته میکنم 😔

خیلی از دوستان دیشب منو ریپلای کردن امروز که رفتم بخونم نبودشون تگشون میکنم 💜

برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین از دیشب نخوابیدم و کارم همش گریس  

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این موصوع واقعا هیچ اهمیتی نداره که شما اینجوری جون خودت و بچه ات رو به خطر میندازی ریلکس باش 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

الان دیگه عکس همه تو فضای مجازی هست. نمیخواد نگران باشی ی چیز عادی شده 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

اخی عزیزم آروم باش عکست نبود ک بود ؟؟؟ 

لعدشم این خوله وگرنه الان دیگه کسی عکس پخش نمیکنه ک کسی ام توجه نمیکنه باور کن نصف ماها اصن حوصله نداشتیم نگاه کنیم 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤