2777
2789
عنوان

ورزش در بارداری

48 بازدید | 7 پست

چه ورزشهایی خوبه که انجام بدیم تو بارداری اگه کانالی گروهی دارین لطفا واسم بفرشتین

حامله نیستم ها ولی به زودی میشم😁😁😁😁

من یک هنرمندم👑👑👑👑دستهایم حرف دلم را میزنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا دوست دارم ورزش رو  الانم ورزش میکتم میخوام. ادامه بدم

فقط میتونی یوگا کار کنی ....اونم با مشورتت پزشکت این کلاسا بارداری بعد ماه ششم هست اگه بخوای طبیعی بیاری..

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.

میگم اگه تازه بریم ورزش بعد حامله بشیم باید ول کنیم ورزشو؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
فقط میتونی یوگا کار کنی ....اونم با مشورتت پزشکت این کلاسا بارداری بعد ماه ششم هست اگه بخوای طبیعی ب ...

نه بابا قبای سزارین بود اینم سز هست وای میخوام ورزش کنم پوستم خراب نشه🤪🤪🤪🤪

من یک هنرمندم👑👑👑👑دستهایم حرف دلم را میزنند
اره دیگه

🙁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰