shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 عنوان یه سوال درباره تخمک گذاری میشه کمکم کنید بچه ها؟؟؟😢🌷 125 بازدید | 20 پست وقتی ترشحات چسبناک سفیده تخم مرغی هست یعنی بعدش تخمک گذاری؟؟یا قبلش شده؟؟؟؟یا در حال تخمک گذاری؟؟؟؟؟میشه بهم بگید امروز که شنبس من چهارشنبه یعنی سه روز پیش این ترشحات داشتم ولی دیشب اخر شب برای چند ساعت لکه بینی داشتم تموم شده میشه بگین یعنی چی؟؟؟؟ عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏 1398/03/18 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلافل1 عضویت: 1394/06/03 تعداد پست: 31096 یه روز در میون اقدام کنادم نمیفهمه دقیقا چه روزیه حواست باشه!
پری_بانو1993 عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 3052 ممکنه لانه گزینی بوده باشهالبته یکم زوده ولی احتمالش هست
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 پریود قبلت چندم بوده؟؟؟؟ دوره هات منظم هست؟؟؟ اره عزیزم منظم سی روزس عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 پریود قبلت چندم بوده؟؟؟؟ دوره هات منظم هست؟؟؟ ۲۹ بوده تا سی ام بود عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
گلساm عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 ببین دقیقا سوال منم هست...من روز ۱۶ سیکل هستم و دیشب دل درد داشتم و ترشحات و فکر کنم تخمک گذاری بوده..میخوام ببینم بعداز تخمک گذاری امکان بارداری هست یا نه؟ خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 درحال تخمک گذاری تا ۴۸ ساعت آینده پس این خون چی بوده واسه تخمک گذاریه؟ عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
گلساm عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 ببین دقیقا سوال منم هست... من روز ۱۶ سیکل هستم و دیشب دل درد داشتم و ترشحات و فکر کنم تخمک گذاری بو ... ترو خدا جواب منم بدین خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 ترو خدا جواب منم بدین میگن مال تخمک گذاریه عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
گلساm عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 میگن مال تخمک گذاریه میدونم..بعدش اگر اقدام کنم احتمال بارداری داره یانه؟ خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
ماماناشی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 13862 تخمک تا ۲۴ ساعت زنده میمونه احتمال بارداری هست تاریخی هم که گفتی تخمگذاری درست بوده منم احتمال لانه گزینی رو میدم
ماماناشی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 13862 ببین دقیقا سوال منم هست... من روز ۱۶ سیکل هستم و دیشب دل درد داشتم و ترشحات و فکر کنم تخمک گذاری بو ... حین تخمک گذاری امکانش بیشتره میگن ۲۴ ساعت زنده میمونه بسته به سلامت تخمک و اسپرم هم داره
گلساm عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 حین تخمک گذاری امکانش بیشتره میگن ۲۴ ساعت زنده میمونه بسته به سلامت تخمک و اسپرم هم داره پس فقط یک روز وقت دارم اقدام کنم...ممنونم، برام دعا کنید خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖