2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری برای بچه ها ❤

245 بازدید | 16 پست

بچه ها سلام

من مشاور هستم و هر سوالی در مورد سرمایه گذاری و بازنشستگی برای بچه هاتون دارین ؛ من خوشحال میشم کمکی کرده باشم .

اینجا فقط جهت اطلاع رسانیه🤗🌺

کارشناس و مشاور رایگان بیمه های عمر پاسارگاد🌸

بهترین سرمایه گذاری چیه

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

عزیزم  بیمه های عمر مثل بیمه ایران چطوریه

هزینه ازدواج و تحصیل  یاچ چیزایی  رو میدن چ بیمه ی کلا خوبه ک همه جوره تامین کنه  و بعدچند سال  چقدرمیدن کلاازچند و چونش میشه ی اطلاعاتی  بدین😗😗🤗🤗ممنون

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین سرمایه گذاری چیه

عزیزم تو شرایط فعلی بهترین سرمایه گذاری بیمه های عمر .که ریز ریز به اندازه ی وسعش خودت برای بچه ت جمع میکنی . در طول تمام سالها هم پوشش بیمه ای داره هم پولت که جمع سد میتونی یکجا بهش برای کمک هزینه ازدواج . ادامه تحصیل . جهیزیه . خرید خونه و هر چیزی بهش بدی . یا به صورت مستمری بگی بیمه بهش ماهی فلان قدر بده بهش . مثل خودمون . چقدر خوب بود الان همه ما یه حقوق داشتیم اینجوری؟

عزیزم تو شرایط فعلی بهترین سرمایه گذاری بیمه های عمر .که ریز ریز به اندازه ی وسعش خودت برای بچه ت جم ...

یعنی  یا  مستمری  یا  کمک  هزینه  یکیشون و فقط میدن🤔

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
عزیزم  بیمه های عمر مثل بیمه ایران چطوریه هزینه ازدواج و تحصیل  یاچ چیزایی  رو میدن ...

سلام عزیزم 

ببین همه بیمه های عمر خوبن 

مهم اینه که این کار و بکنی 

اما واقعیت اینه که یک چهارم فروش ۲۷ .۲۸ شرکت بیمه ای تو کشور مال پاسارگاده

چون سطح رضایتمندی مشتری و خدمات و ... رتبه یک بوده ...

باز سوالی هست در خدمتم عزیزم

سقفش تا چند سال هست؟ و شرایط پرداخت و سقف پرداخت شاملچه چیزهایی میشود در نهایت

افسانه جون

حداقل سالی ۳۶۰ هزار تومنه تا به بالا

و اینکه تو بخوای از بالای ۵ سال تا ۳۰ سال 

خوب قطعا من هر چقدر بیشتر پول بدم . بازنشستگی بیشتری دارم و پول بیشتری میگیرم

و اینکه میتونی بعد ۶ ماه ۹۰٪ اندوخته ات رو وام بگیری 

بدون چک و سفته و ضامن😊

یعنی  یا  مستمری  یا  کمک  هزینه  یکیشون و فقط میدن🤔

یعنی شما میتونی هر چی تو این سالها جمع کردی و با دو تا سود .(سود روز شمار مثل بانکها و سود مشارکت : مثل اینکه من با پولت کار کنم هر سال بر اساس نرخ تورم روش  بره) بهت میدن

حالا دوست داری یکجا میگیری 

دوست داری میگی باشه اونجا ماهانه فلان مبلغ به بچه م بدید . تا وقتی پولت اونجاست دوباره سود میره روش😍

شما چه بیمه ای را پیشنهاد میکنید و چه شرکتی

افسانه جون همه بیمه ها خوبن 

اما یه چیزی بگم که پس فردا بگی خدا پدرشو بیامرزه 

بیمه پاسارگاد چند ساله در خدمات عمر حرف اول رو میزنه و پیشنازهبیمه های عمر کشوره🤗

با این وضعیت آشفته مملکت و تورم فزاینده اون پولی که در طول سالیان جمع شده ،در اینده ارزشی نداره و نم ...

صدف جان

حق با شماست

اما یه سوال اینکه اگه همین الان ۱۰۰ میلیون پول بهت بدن کار زیادی نمیتونی بکنی 

اما همین چقدر گره از مشکلاتت حل میکنه ؟

در ضمن تمام سالها شما پوشش بینه ای داری

وقتی میتونی از بیمه پول بگیری توی مریضی ها و مشکلات..چرا از جیب بدی؟

میشه بگید ماهی چقدر هست 

عزیزم حداقل سالانه ۳۶۰ هزارتومن . یعنی ماهی ۳۰ تومن

اما من خودم به همه پیشنهاد میکنم سالانه بگیرن

چرا؟ 

چون در انتها یه درصدی سود بیشتر داری

و اینکه خودت یکسال راحتی 

دغدغه نداری