به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
هزینه ازدواج و تحصیل یاچ چیزایی رو میدن چ بیمه ی کلا خوبه ک همه جوره تامین کنه و بعدچند سال چقدرمیدن کلاازچند و چونش میشه ی اطلاعاتی بدین😗😗🤗🤗ممنون
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تو شرایط فعلی بهترین سرمایه گذاری بیمه های عمر .که ریز ریز به اندازه ی وسعش خودت برای بچه ت جمع میکنی . در طول تمام سالها هم پوشش بیمه ای داره هم پولت که جمع سد میتونی یکجا بهش برای کمک هزینه ازدواج . ادامه تحصیل . جهیزیه . خرید خونه و هر چیزی بهش بدی . یا به صورت مستمری بگی بیمه بهش ماهی فلان قدر بده بهش . مثل خودمون . چقدر خوب بود الان همه ما یه حقوق داشتیم اینجوری؟
عزیزم تو شرایط فعلی بهترین سرمایه گذاری بیمه های عمر .که ریز ریز به اندازه ی وسعش خودت برای بچه ت جم ...
یعنی یا مستمری یا کمک هزینه یکیشون و فقط میدن🤔
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
یعنی شما میتونی هر چی تو این سالها جمع کردی و با دو تا سود .(سود روز شمار مثل بانکها و سود مشارکت : مثل اینکه من با پولت کار کنم هر سال بر اساس نرخ تورم روش بره) بهت میدن
حالا دوست داری یکجا میگیری
دوست داری میگی باشه اونجا ماهانه فلان مبلغ به بچه م بدید . تا وقتی پولت اونجاست دوباره سود میره روش😍