2777
2789

دیشب یه لکه بینی داشتم اما امروز قطع شد دیگه به نظرتون واسه چیه؟

سه روز پیش با دو روز پیش ترشحات تخمک گذاری که شبیه سفیده تخم مرغ هست داشتم ، نمی‌دونم یعنی تازه تخمک گذاری کردم؟؟؟

پس این خونریزی لکه بینی چیه؟

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
تو اقدامی 

اره عزیزم

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مبارک حتما لکه لانه گزینی بوده انشلا بارداریی 

😐😐😐😑 

یعنی ممکن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

انقدر زود؟؟؟؟؟؟؟

من دو سال ناباروری دارم این اولین ماه که اینجوری ام 😑

یعنی میشه ....؟؟؟؟؟ای خدا

پریودیت چند روزه ست .ترشحات که فقط واسه تخمک گذاری نیست نشانه زیاده داره مثل بارداری نزدیک شدن به پر ...

پریودم حدود سی روز

😐😐😐😑  یعنی ممکن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟  انقدر زود؟؟؟؟؟؟؟ من دو سال ناباروری دارم این اولین ماه ک ...

انشلا که هستی علائم جز اینا داری ،منم یه ساله تو اقدامم تنبلی دارم رحمم کمانی هس بچه دار میشم سقط میشه

این ماهاین قدر کمر درد دارم قبلا دوسه روز مونده بود کمرم درد میکرد اما این بار یه هفته مونده  

من به علایم فکر نمیکنم اخه هر ماه دارم بعد پریود میشم 

این ماهاین قدر کمر درد دارم قبلا دوسه روز مونده بود کمرم درد میکرد اما این بار یه هفته مونده  

منم جمعه موعدمه خیلی کمرم درد میکنه یعنی امکان داره از بارداری باشه

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
لک داشتی هرماه  

نه سینه درد و کمر درد و دل درد داشتم ولی این ماه لکه بینی داشتم