2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شیر میدم به نطرتون اگه بخرم واسه بچه ضرری نداره؟

باید با دکتر مشورت کنی گلم. میدونم این قرص باعث میشه چربی غذا جذب بدن نشه و اشتها رو کم میکنه. وقتی میرید دستشویی خیلی ببخشید مدفوعتون کاملا چربه و تمام چربیای غذا دفع میشه. ممکنه تو دوران شیردهی اینکار ضرر داشته باشه

سلام من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی بودم محصولاتشون همه اصل و اورجینال هستند قبلا از جای دیگه قرص لاغری گرفتم اصلا جواب دهی نداشت ولی از بهین دارو قرص گرفتم توی یک دوره 12 کیلو وزن کم کردم قرصهای لاغری معروف داره اگر خواستید بهین دارو را به فارسی سرچ کنید اینم ادرس سایتشون

https://www.behindaruuu.com  اینم شمارش 

09120304263

09197142162   به همجا هم ارسال داره  من ازشون قرص جی سی گرفتم محصولات شون خیلی متنوع هستش پیشنهاد میکنم برید داخل سایتشون ببینید

پیاده روی منظم ..مصرف مرتب قرصای تیرویید..حذف شیرینیجات و چربی زیاد ..مصرف مرتب دمنوش ..

پياده روي هرروز؟چه تايمي؟

دمنوش چي ميخوري؟

عضو گروه نارنجی.وزن شروع ۸۱.وزن فعلی ۸۱.وزن هدف ۶۵
پياده روي هرروز؟چه تايمي؟ دمنوش چي ميخوري؟

اره نهار میخوردم ده دیقه بعدش نیمساعت مداوم ک میرفتم دامنه کوه پیاده روی..یه پگ دمنوش لاغری سفارش دادم انواع گیاهای دارویی رو داشت الان اسمش یادم نیس..

چشمان تو آفریقاست.. 
من واقعا دارم میترکم ولی بازم میترسم قرص بخورم، به بار تخم‌گتان رو خوردم که انقدر حالت تهوع گرفتم که ...

سلام. عزیزم منم خیلیییییییییییییی چاقم 160 قد و98. 400 وزن

20 روزه رژیم میگیرم الان93.650 شدم. ورزشم نکردم. از برنامه کالری شمار زیره استفاده کردم. حالا تو هر برنامه یا کتاب کالری شمار بگیر استفاده کن. وزنتو میپرسه بارقددت. بهت میگه چکار کنی. استفاده کن عالیه