2777
2789
عنوان

کسی اینجا مشکل " شوره و ریزش ابرو " داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3549 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا برای من که با سنتی خوب نشد 

اخه شپش ک داشته باشیم از نظر شیمیایی شامپو بهت میدن ک چندبار بزنی شپشای عزیز شاید برن ولی ریزش میگیری و شاید سرطانزاهم. باشه!!!

ولی طب پدرسینا رو یبار انجام بدی سه سوته میمیرن و خطری نداره دکترا الان همه از دم بیسوادن

کسی ک عطار باشه و حالیش باشه نمیشناسی؟ کجایی هستی؟ 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
اخه شپش ک داشته باشیم از نظر شیمیایی شامپو بهت میدن ک چندبار بزنی شپشای عزیز شاید برن ولی ریزش میگیر ...

اتفاقا تو فکرم برم پیش یه دکتر طب سنتی،گفتم شاید مشکل از کبدمه و اگر کبدم پاکسازی بشه خوب بشه

اتفاقا تو فکرم برم پیش یه دکتر طب سنتی،گفتم شاید مشکل از کبدمه و اگر کبدم پاکسازی بشه خوب بشه

هر دکتر طب سنتی خوب نیس

برو پیش معروفا یا عطاری ک شلوغ میشه بهش میگن دکتر. چونکه علمشون زیاده

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه ها منم این مشکلو داشتم ۳ سال ولی خوب شدم  . از راه های درمان بخام بگم سرکه سیب و روغن کرچک خوبه  شامپو بچه زده شوره ایروکس خوب بود ولی از اخرین تیر هدفم بخام بگم دو تا محصول بود که بعد اون درمان شد مشکلم یکیش روغن تقویت کننده مو ایروکس بود که اون هم تقویت کننده بود هم زد شوره من روغن زدم کامل شوره هام رفت بعد از اینکه که شوره هام رفت تقویت ابرو سسدرما زدم  که علاوه بر تقویت باعث نرم کنندگی میشد 

بچه ها منم این مشکلو داشتم ۳ سال ولی خوب شدم  . از راه های درمان بخام بگم سرکه سیب و روغن کرچک ...

عزیز شما هیچ پماد یا لوسیون ضدقارچی نزدی؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید