2777
2789
عنوان

کسی اینجا مشکل " شوره و ریزش ابرو " داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3549 بازدید | 50 پست
چطوری زدی و چه مدت؟چند بار تو روز؟ببخشید زیاد سوال میپرسم

خواهش میکنم....یه شب درمیون میزدم به ابروهام...دوهفته ای خوب شد ولی یه ماه استفاده کردم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کرم و شامپویی؟

شامپو ک اویدرم سیکلو زینک شوره های مقاوم رنگش ابی نفتی و سفیده 

کرمم تحت نظر دکتر فلوکسیا سبز و قرمز فک کنم صبا قرمز بعد ۲ ماه شبا سبز ی همچین چیزی یادم نیست دقیق ولی شوره ابرو خیلی مقاومه من هنوزم گاهی دارم ک یکم مرطوب کننده میزنم بعده حموم و اینا بهتر میشه ولی هی میاد و میره با کنترل درماتیت میشه اونو جم کرد فقط برا من حالا ایشالله شمام راهشو پیدا کنید برا هر کسی یجوره فک کنم

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
یه نوع قارچه ماهیتش.با روغن خوب نمیشه.دارو میخواد

اهان نمیدونستم

یعنی فقط با شیمیایی خوب میشه سنتی نمیشه؟

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪