2777
2789

شدیدا اسهاله بچم و خستم کرده ...

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286

چند وقته اسهاله؟ندی بهتره.پروبیوتیک امتحان کردی؟

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته اسهاله؟ندی بهتره.پروبیوتیک امتحان کردی؟

از دیروز ، البته یه دوره ده روزه هم تا همین هفته پیش اسهال بود... تا خوب شد دوباره ویروسی شد....

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
آره ۶ ماهش بود اسهال شدییید شد ۳ هفته،دکترش داده بود

چقدر می دادی ؟ من شربتش رو خریدم... ولی میترسم بدم از طرفی هم اسهال بدجور داره اب میکنه بچمو

ده ماهه خیلی کوچیکه برا قرص زنداداشم برا بچه ی سه سالش یبار داده بود همون یبارم خوبش کرد  پدی ...

دادم اثر نکرده..

خانوما کجا رفتین    

دکتر بچه من میده به شرطی اسهال از 10 روز بیشتر بشه قبلش بهش کیدی لاکت زینک میده و پلانتاژل .خودمم هسته انبه  یا بلوط پودر میکنم بهش میدم کشک و کته و ماست و پونه و سیب رنده شده و هویج پخته و سیب زمینی اب پز مرغ اب پز بدون چربی اینا رو غذا میدم.اگر خوب نشه شربت مترو نیدازول 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
دکتر بچه من میده به شرطی اسهال از 10 روز بیشتر بشه قبلش بهش کیدی لاکت زینک میده و پلانتاژل .خودمم هس ...

خب بچت چند وقتشه مگه

آره پدی لاکت تو غذا دادم بهشون زیاد موثر نبوده

پدی لاکت برای نوزاداس و اینکه چون یخچالیه معمولا انتقالش بع داروخونه یا شرایط نگهداریش مناسب نیست اثر نمیگزارن

پدی لاکت برای نوزاداس و اینکه چون یخچالیه معمولا انتقالش بع داروخونه یا شرایط نگهداریش مناسب نیست اث ...

از وقتی خریدم تو یخچاله... 

اما خب اثر نکرده تا حالا ...

خب بچت چند وقتشه مگه

الان که بزرگه 4 سالشه ولی از یک سالگی به بعد گاهی دادمچون خیلی مریض میشد