2777
2789

سلام دوستان من امروز 12 روز از تزریق امپولم گذشته 

صبح بی بی چک زدم و به سرعت هاله انداخت (حتی قبل از پر رنگ شدن c )

کسایی که تجربه ی مثبت کاذب رو داشتن همینطوری بوده؟ یا طول میکشه تا مثبت بشه؟

میدونم باید 15 روز صبر میکردم از روی کنجکاوی بی بی زدم

اگه یکی زدی حامله ای 

مبارک باشه 😍

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا همزمان زدم

پس صبر کن یه هفته دیگه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

منم این ماه دو تا همزمان زدم. یه روز مونده به پری یعنی 14 روز بعد از آمپول، بی بی چکم مثبت شد. فکر میکردم اثر آمپوله اما آزمایش دادم مثبت بود. تویه کم زود زدی. فردا دوباره بزن اگه بازم مثب بود مطمئن باش گرفته. دوره هات چند روزه اس؟

منم این ماه دو تا همزمان زدم. یه روز مونده به پری یعنی 14 روز بعد از آمپول، بی بی چکم مثبت شد. فکر م ...

من دوره هام 28 روزست

الان که 12 روز از امپول میگذره حدود 5 یا 6 روز به موعدم مونده

دو روز دیگه دوباره بی بی بزن. منم یه روز مونده به پری بی بی چکم مثبت شد. اگه خیلی عجله داری که بدونی بارداری یا نه، به نظرم هر روز بی بی بزن. اگه از روز قبل پررنگ تر باشه یعنی بارداری و اگه هر روز کمرنگ تر بشه یعنی اثر آمپول بوده و داره از بین میره

توی نت نوشته اثر آمپول بین 10 تا 14 روز ماندگاره

اره خوندم

ولی کسایی که مثبت کاذب دیدن عموما بعد از چند دقیقه خط ظاهر شده

خودمم ی بار همین اتفاق افتاد برام و بعد از 5 دقیقه خط t خیلی کم رنگ میفتاد 

امروزم برای اینکه بی بی چک مثبت دیده باشم زدم ولی دیدم همون چند ثانیه اول ظاهر شد برای همین سوال شد برام

من که انقدر عجله داشتم 13 روز بعد از آمپول بی بی زدم. انقدر هول بودم دیدم خدایا خطی ظاهر نمیشه. انگار خراب بود. پوشش روی کیت رو باز کردم اون تیکه پلاستیک سفته... روی خود کیت ادرار ریختم بازم چیزی نشون نداد. گفتم این که خراب شد. دو ساعت دیگه رفتم سراغش دیدم دو خطی شده. مطمئن نبودم گفتم مثبت کاذبه. همسر رو فرستادم دو تا دیگه خرید، ولی اون دوتا با سرعت دو خطی شد.