2777
2789
عنوان

چه جوری تو رسیدگی به خودتون تنبلی نمیکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5457 بازدید | 32 پست

اهمیت ندادن به خود یه راه خیلی متداول برای اعلام عدم رضایت از زندگیه. هر جا دیدی حوصله نداری به خودت برسی بدون که از یه چیزی توی زندگیت راضی نیستی. یه خانمی رو‌میشناختم که سفید و خوشگل بود ولی هیچ وقت ندیدم موهای دستشو بزنه همیشه با موهای دراز دراز که از آستینش بیرون زده بود میدیدم و می گفتم چرا اخه؟ بعدها فهمیدم که شوهرش میزدتش و زندگی سختی داشته و پدرش خودکشی کرده و مادرش مشکل روانی داشته. با اینکه الان زندگیش خیلی بهتره ولی بازم همونطوره. 

خودمم اگر یه مدت نرم مسافرت یا با کسی بحثم بشه یا خیلی چیزای دیگه اول از همه رسیدگی به خودم برام سخت میشه

اهمیت ندادن به خود یه راه خیلی متداول برای اعلام عدم رضایت از زندگیه. هر جا دیدی حوصله نداری به خودت ...

اره درست میگی... منم یه سری خلا تو زندگیم هست که با موهای زائد پرشون کردم متاسفانه😶 کاش درست شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برخلاف اینکه میگن بعد از اومدن بچه دیگه نمیشه به خودت برسی، از وقتی پسرم اومده بیشتر به خودم میرسم نمیدونم شاید علتش اینه که سرکار نمیرم و وقتم آزاده.

قبل از اومدن شوهرم خونه رو مرتب میکنم و غذا میزم و بعدش حمام میرم و موهامو سشوار میکنم. لاک میزنم. یه آرایش ساده و لباس تمیز میشم و عطر سرد و خنک اسپری میکنم. 

البته نه هر روز هفته ولی همیشه حمام رفته و عطر زده ام.

من یکروزدرمیون کاری خونمو انجام میدم بعدش میرم حموم وقتی اومدم بیرون ماسک صورت میزنم معمولا سفیده تخم مرغ یا ماست وسفیداب

اگه بیینم صورتم اصلاح میخوادخودم انجام میدم ارایشگاه نمیرم اصلا

لاکم که هفته ای دوبارمیزنم

ارایشم ک غروباقبل ازاینکه شوهرم بیادمیکنم

به تعدادآدمهایروی کره ی خاکی،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!!پس این را بپذیر:کسی که تفکرش باتو متفاوت است انسان دیگریست....

من فقط تنها معضلم اضافه وزنمه وموهی زائدم. هنوز برای لیزر پولم اوکی نشده. واسه اپیلاسیونم همین طور. چون اونجایی ک قبلا میرفتم الان کرده 150 😐😐😐😐

یعنی در حدی ک اگر من با ژیلت امروز شیو کنم هنو موهای دستمو نزده موهای پام ی ساعت بعد در میان 😂😂😂

من یکروزدرمیون کاری خونمو انجام میدم بعدش میرم حموم وقتی اومدم بیرون ماسک صورت میزنم معمولا سفیده تخ ...

وای خیلی ممنون

منم لاک دوست دارم ولی چون نماز میخونم سختمه.

گفتی هفته ای دوبار، منم بزنم پس. اینجوری اسونه به نمازامم میرسم

وای خیلی ممنون منم لاک دوست دارم ولی چون نماز میخونم سختمه. گفتی هفته ای دوبار، منم بزنم پس. اینجو ...

خواهش میکنم

به تعدادآدمهایروی کره ی خاکی،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!!پس این را بپذیر:کسی که تفکرش باتو متفاوت است انسان دیگریست....
من فقط تنها معضلم اضافه وزنمه وموهی زائدم. هنوز برای لیزر پولم اوکی نشده. واسه اپیلاسیونم همین طور. ...

بزرگترین معضل منم همینه. البته اضافه وزنم اذیتم نمیکنه، چون کلا ادم لاغری ام. الانم تازه زایمان کردم که چاقم. دارم لاغر میشم.

ولی موهای زائدم.... اصلا نگم برات. البته یه خوبی داره

اونم اینکه موهای سرمم رشدشون زیاده. این ماه کوتاه کنم ماه بعد دو-سه سانت رشد کرده.

بزرگترین معضل منم همینه. البته اضافه وزنم اذیتم نمیکنه، چون کلا ادم لاغری ام. الانم تازه زایمان کردم ...

من اضافه وزنم رو مخمه... اصلا انگار افسرده شدم دیشب شلوار خریدم سایز 46 منی ک سایز 38 40 بودم. یعنی مردم.... از موهای زائدم ک نگم برات. 

من اضافه وزنم رو مخمه... اصلا انگار افسرده شدم دیشب شلوار خریدم سایز 46 منی ک سایز 38 40 بودم. یعنی ...

خب تو ام لاغر کن😊 تو گوگل بزن زیباتر دات کام. من با اون سایت یادگرفتم لاغر باشم.