2777
2789

بچها کسی بوده دوقلوها از یک تخمدان باشن و کیسه جنین جلوی کیسه جنین دیگه باشه و تو هفته 7مشخص نشه که دوقلو بارداره؟ یعنی پشت سرش باشه کیسه و دیده نشه

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم😐

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

ن دکتر گف مشکوکه افتادم تو شک. آخه میگفت الان صدای قلب نمیشه شنید چون تازه قلب تشکیل شده بعدم گف من حس میکنم دوتا کیسه ی پشت سرهم هس

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  
مامان من تا ٣ ماهگي بهش گفتن يك قلو هست دو ٣ ماهگي فهميدن دوتاست 

بهم گف هفته 12 بیا کامل مشخص میشه

ولي امكانش خيلي كمه عزيزم زياد بهش فكر نكن دوقلو سخت نگهداريش من تجربه دارم

برام مهم نیس که دوتا باشه همون یکی سالم باشه کافیه فقط یکم فکرش اذیتم میکنه