2777
2789
عنوان

عشق اولی یا خواستگار .بیچاره دلم

181 بازدید | 9 پست

من مثل خیلی از دخترا عاشق نمیشم . یعنی به این اسونیا ولی بلاخره تو۲۰سالگی عاشق شدم .یه پسری هست فامیل دورمونه میشناختمش ولی دوسش نداشتم تا اینکه عروسی داییش بود توسالن فقط چشمش دنبال من بود.یه جاش یه لبخندی زد منم که اصلا به پسرا رو نمیدادم یه اخم تندی بش کردم که سرشو انداخت پایین  بیچاره  دوباره چندجای دیگه همو دیدم دورورم میپلکید زیاد روندادم ولی بعداز اون شب عروسی بااون لبخندش قلبمو برد منی که نگاه تو چشم پسرا نمیکنم یا انقدر مغرورم که بزور جواب سلام میدادم حالا .....😭😭😭😭. چون تو دوتاشهر مختلف زندگی میکنیم دیربه دیر همو میبینیم منو بیچاره کرده بافکرو ذکرش . نمی دونم چکار کنم از ذهنم پاکش کنم ..

بعدازاون دیگه زیاد ندیدمش یاازدور دیدمش. الان ۲۳سالمه .یه خواستگار دارم داره دکترامیگیره .همه چی هم داره ولی قیافش معمولیه .  بااین حال دلم براش نمیره .این اخر عمری این عشق و عاشقی نمیدونم چی بود که باعث شده نتونم خیلی به خواستگارم فکر کنم 

پدر عشق بسوزه ک شدم بخاطر ش با نمره ۲۰ رفوزه 😐😂

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب شرطی ب خواستگارت بگو بله ک بعدا ب هیچ وجه فکر عشقت نباشی مقایسش نکنی دلت نخوادش..چهار سال بعد زنگ نزنی بهش و خیانت کنی ... ب شرطی خواستگارتو رد کن ک مطمئن باشی عشقت هم میخواد تو رو .. ن از روی هوس ... ک شرایط زندگی نرمالو داره ... ک برات میجتگه ... ک بهش رسیدی نگی کاش میرفتم با خواستگارم ... ک نگی اولش اتیشم تند بود بچه بودم نفهمیدم

اون پسره خیلی خوشتیپ و باکلاسه و خواننده اس و همسن خودمه وداره توکارش پیشرفت میکنه ولی من یه طوری رفتارکردم که فکر نکنه دوسش دارم . باباومامانم تاوقتی خواستگارای خوب دارم هیچ وقت منو نمیدن بهش و این همه زندگی عشق و عاشقی هم دیدم که به طلاق رسیدن 

ب شرطی ب خواستگارت بگو بله ک بعدا ب هیچ وجه فکر عشقت نباشی مقایسش نکنی دلت نخوادش..چهار سال بعد زنگ ...

نه هیچ وقت خانوادم به اون راضی نمیشن چون موقعیت من بهترازاونه . دردم از قلبمه .تمام زندگیمو پاک زندگی کردم میترسم با قلبی که کنترلش دست خودم نیست وارد زندگی یکی دیکه بشمو اونم بدبخت کنم ولی .مامان بابام میگن چرا ازدواج نمیکنی و اینا نمیتونم توضیح بدم که هنوز توقلبم یکی هست و هنوز بیرونش نکردم 

اینی که شما میگی زیاد نمیشه اسمشو گذاشت عشق بعدشم از کجا معلوم اون آقا بیاد خواستگاریت؟ من جای شما ب ...

مشکلم اینه به خواستگارم حس ندارم .همش قیافشو با اون مقایسه میکنم .میترسم از اینده ای که بعدن هم نتونم باقیافش کناربیام و توفکر این یکی باشم . من ادم معتقدی هستم  . همش از خدا کمک میخوام .

مشکلم اینه به خواستگارم حس ندارم .همش قیافشو با اون مقایسه میکنم .میترسم از اینده ای که بعدن هم نتون ...

پیش مشاور برو ... تا از ذهنت نرفت بیرون ازدواج ن‌کن .. ولی باهاش آشنا شو شاید خوشت اومد