2777
2789
عنوان

خانواده همسر بی معرفت

224 بازدید | 13 پست

خانواده همسرم با امدن عروس جدید و بحث پیداکردن من را اون رفتن پشت سر اون دیگه منو دادن دیوار خونه ام نمیان خونه اون میرن باهم گردش میرن مهمونی کلا منو دادن دیوار چون توی یه ساختمونیم خیلی این رفتارها اذیتم میکنه باعث  شده شوهرمم اعصابشو بهم بریزم خیلی از خودم ناراحتم😞😞😞😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو شرایط ۸ سال پیش منو داری....خواهش میکنم مثل من حساس نباش..

به تجربه بهت بگم سعی کن همش با دوستات و فامیلت رابطه داشته باشی و اصلا خودتو درگیر نکنی چون مریض میشی...خودتو مشغول کن و طرفشون نرو بعد چند ماه خودشون میان سمتت

همیشه همینه نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار..خودت رو اذیت نکن بزن به بی خیالی

البالو جون اخه من خیلی خوب بودم اصلا این چند سال بی احترامی کسی نکردم اما حالا این شرایطم شده

عزیزم تو شرایط ۸ سال پیش منو داری....خواهش میکنم مثل من حساس نباش.. به تجربه بهت بگم سعی کن همش با ...

مشکلم همینه که خانواده ام یه شهر دیگن به اینا خیلی دل بسته بودم که یهو پشتمو خالی کردن 

مشکلم همینه که خانواده ام یه شهر دیگن به اینا خیلی دل بسته بودم که یهو پشتمو خالی کردن 

عزیزم خودتو مشغول کلاس و کارای دیگه کن فکر کن هیچ اتفاقی نیفتاده اصلا به کارهاشون توجه نکن سخته اما میشه

عزیزم خودتو مشغول کلاس و کارای دیگه کن فکر کن هیچ اتفاقی نیفتاده اصلا به کارهاشون توجه نکن سخته اما ...

ممنونم ازت مهتابین دلم داشت میترکید مرسی از راهنماییت

ممنونم ازت مهتابین دلم داشت میترکید مرسی از راهنماییت

اینو واسه این گفتم که همین رفتارو با منم کردن و فقط مریضیش برام موند کاش یکی منم راهنمایی کرده بود...حتما خودتو مشغول یه کار هنری کن 

البالو جون اخه من خیلی خوب بودم اصلا این چند سال بی احترامی کسی نکردم اما حالا این شرایطم شده

ببین عزیزم منم شرایط ام دقیقا مثل خودت..مامانم اینها شمال ان و من و خانواده شوهرم جنوب یعنی غریب ام..9 سال عروس شون هستم..اولا که واسه عروس جدید کارهایی میکنن که یک درصدش رو برای من نکردن از خرید خلعتی و خرج عروسی وزیر لفظی و ...بگیر تا تلفن زدن و قربون صدقه رفتن..در حدی که شوهرم هم غیر مستقیم ابراز ناراحتی میکنه...اما من اوایل ناراحت بودم الان میگم فدای سرم چرا باید واسه اینها غصه بخورم..به جاش خودم و شوهرم خوش میگذرونیم که اونها حرص بخورن

ببین عزیزم منم شرایط ام دقیقا مثل خودت..مامانم اینها شمال ان و من و خانواده شوهرم جنوب یعنی غریب ام. ...

حرف دلمو زدی البالو جون منم پس سعی میکنم بی اهمیت شم بهشون ممنون ازت