2777
2789
من داشتم ریاضی و فیزیک شیمی هم چنتا داشتم

ببخشید من امسال خریدم چن درسشو نصبشون کردم ولی نتونستم کامل بخونم میشه واسه سال۹۹ استفاده کرد ازشون بعنی حذف نمیشن یا کد دوباره بخوان

خواهرم همه ی دنیامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من امسال خریدم چن درسشو نصبشون کردم ولی نتونستم کامل بخونم میشه واسه سال۹۹ استفاده کرد ازشون ...

دوباره کد میخوان ینی باید بازم اس بفرسی 

یا هرچی بزات اومد یادداشت کن برا سال بعد ماله من برا سه چار سال پیشه الان خواهرمم ک کنکوریه استفاده میکنه ولی بازم اس داد چون من رمزا رو ننوشته بودم

دوباره کد میخوان ینی باید بازم اس بفرسی  یا هرچی بزات اومد یادداشت کن برا سال بعد ماله من برا ...

یعنی پول دوباره ازت میخوان تا کدو دوباره بفرستن من یادداشت نکردم کدارو آخه بعدش مگه رو‌کامپیوتر نصب نیست چطور باید دوباره نصب کرد توروخدا ببخشید اعصابم خراب شده از دست این سی دی ها

خواهرم همه ی دنیامه
یعنی پول دوباره ازت میخوان تا کدو دوباره بفرستن من یادداشت نکردم کدارو آخه بعدش مگه رو‌کامپیوتر نصب ...

ن عزیزم پول نمیخوان دفعات بد پیام میفرسی رمزو برات میفرستن 

نصبن ولی اگ یه مدت طولانی استفاده نکنی رمزش فقط میپره 

ن عزیزم پول نمیخوان دفعات بد پیام میفرسی رمزو برات میفرستن  نصبن ولی اگ یه مدت طولانی استفاده ...

بخدا شرمنده اینقدر سوال میپریم من کامپیوترم مشکل داره میترسم سال بعد هاردش خراب بشه میخوام سی دی هارو‌کپی کنم نمیشه نمیدونید چطور کپی میشن آخهداین صفحه میاد راست کلیک میکنم نمیاد تا کپی کنم

خواهرم همه ی دنیامه
بخدا شرمنده اینقدر سوال میپریم من کامپیوترم مشکل داره میترسم سال بعد هاردش خراب بشه میخوام سی دی هار ...

خواهش عزیزم

اینا ب هیچ وجه کپی نمیشن و فقط و فقط رو یه سیستم اجرا میشن

خواهش عزیزم اینا ب هیچ وجه کپی نمیشن و فقط و فقط رو یه سیستم اجرا میشن

اگه هارد خراب شد خب دیگه نصب نمیشن ‌چیکار کنم‌ آخه گفتن یه سال فقط گارنتی داره

خواهرم همه ی دنیامه
اگه هارد خراب شد خب دیگه نصب نمیشن ‌چیکار کنم‌ آخه گفتن یه سال فقط گارنتی داره

اون دیگه هیچ روز از نو روزی از نو ... اگ حتی یبار نو یه سیستم اجرا شدن دیگه رو سیستم دیگه نصب نمیشن

چرا هادرش باید خراب شع  تنها رتهش اینه ک تا موقعی ک از این دی وی دیا استفاده میکنی همون سیستمت ...

همش ترس اینو دارم سال بعد هاردش خراب بشه بیچاره بشم بزور این سی دی هارو خریدم 😧.آخه برا کپی که گفتم من یه درس مثلثات کپی شد بقیه نمیشن بعد مگه خود آقای منتظری نمیگه  کپی نکنید حرامه  پس شاید بشه .بعدش ممکنه هارد خراب بشه 

خواهرم همه ی دنیامه