سلام دوستان.شما بعد ازخدا تنها کسایی هستین که دارم مشکلاتمو براتون میگم.من ۳ ساله نامزدو عقدم.دو روز پیش بخاطر خرید بعضی از وسایل جهیزیه، نامزدم باهام دعوا کرد.وقتی ک عصبانی میشه اونقدی داد میزنه ک پرده گوش ادم پاره میشه. براشم مهم نیس کسی متوجه بشه یا ن .تو خیابون تو ماشین من نظرمو گفتم و گفتم فلان چیزو نمیخرم گف انکار هار شدی!بعدم کلی فحش داد وگف اینارو یکی زیر پات میشینه و بهت میگه منظورش خانوادم بود.بردم در خونمون و گف من باید بیام باخانوادت حرف بزنم ببینم کی این حرفارو میزنه .کسی خونمون نبود.اومد توماشین اوتقدی داد میزد ک خدا میدونه.خدا میدونه چن تا از همسایه هاشتیدن و چیزی نگفتن من فقط التماسش میکردم ک ساکت شه. موقعی ک تو ماشین نظرمو کفتم و گفتم قرار نیس همه چی ب حرف تو باشه گلومو فشار داد و گفتم میخوام پیاده شم.در ماشینو باز کرد و گف پیاده شو ترسیدم جلو مردم ی کاری کنه پیاده نشدم.بعد دوباره بردم تو شهر گف باید بریم چیزا رو قیمت کنیم.موقع رد شدن از خیابون ازش چندمتر فاصله گرفتم یهو داد زد بیا اینور مگه تو بی صاحابی که همه نکا کردن.بعد پررو پررو بردم تالار و قرار دادبست.بهش گفتم قراردادنبند من باهات ازدواج نمیکنم گف من امروز قول دادم بهشون بعدا بزن زیرش مهم نیس. امروزم رفته با ارکستر قراردادبسته .من واقعا دوس ندارم باهاش زندگی کنم ولی از زندگی بعدطلاق هم میترسم.باز فکر زندگی با این میزنه به سرم از زندگی و ایندمم میترسم.راهنماییم کنید خواهشا
من همون کاربریم که امضام این بود:پیرو امضا یکی ازنی نی سایتی هاکه گفته بودمنوشوهرم باهم قرارگذاشتیم که هروقت یه جایی بودیم که نتونستیم بهم بگیم دوستت دارم بگیم چه قدرهواگرمه...منم باشوهرم چنین قراری روگذاشتیم امااین قراروزمستون گذاشتیم...یه شب وقتی بامادرشوهرم اینارفتیم پارک داشت بارونم میومدهمسرم دستموگرفت وگفت چه قدرهواگرمه مگه نه؟تااومدبگم اره منم گرممه مادرشوهرم به شوهرم گف خرخودتی میخوای بوسش کنی بوسش کن...ازاون موقع هنوزم مشکوکم که مادرشوهرم نی نی سایتیه....مادرشوهرسلام✌😕😕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.