2777
2789

وای یخدا یکماهه دارم میگردم واسه رنگ قشنگ اما پیدا نکردم بگین چ رنگی بزنم اینو بگم ک روشن میخوام و پوستمم تقریبا روشنه و مهمتر اینکه عروسی خواهرشوهرمه چن روز دیگه

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایت کن روووووشن  عسلی و دودی

ینی پیش زمینه عسلی هایلایتا دودی؟

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
میخوای بی رنگ کنی؟

ینی چی دکلره منظورته آره اخه موهام قهوه ایه میگن برا روشن باس دکلره شه

هر رنگی که بهت میاد😶

خب همین دیگه نمدونم چی میاد

اینچطوره

رنگهای سرد برای خانمهای شرقی مناسب نیستن زیاد 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
ینی چی دکلره منظورته آره اخه موهام قهوه ایه میگن برا روشن باس دکلره شه

آره دیگه به دکلره کردن میگن بی رنگ کردن....حالا‌میخوای دکلره کنی؟ به نظرم اگه میخوای تن زردی تداشته باشه...خاکستری یا دودی بزن