2777
2789
عنوان

کسی موفق شده ورم بارداریشو کنترل کنه یا از بین ببره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه حذفش میکنم کامل برنج و نونم حذف کنم چاق نمیشم دیگه؟خیلی وزنم داره میره بالا اخه

برای حذف نون وبرنج با دکترت مشورت کن

نمک رو حذف کنی ورمت کمتر میشه 

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
میوه بخور ماکارونی و برنج و نون رو خیلی کم کن بیشتر پروتیین بخور و آب زیاد بخور خیلی تو ورم تاثیر دا ...

ماکارونی که تا الان دوبار خوردم.ولی برنج تقریبا هرروز میخورم ولی بیشتر از هشت قاشق نمیشه.نونم کم میخورم .همینم کمترش کنم؟

چند هفته ای؟؟؟ میشه بگی از صب تا شب چیا میخوری که وزن اضافه نکردی؟

رفتم۳۴هفته 

همیشه ناهار برنج نمک هم همیشه سر سفره هست شباهم غذای نونی البته کنار غذا سالاد هست .اول هفت کیلو کم کردم ۶۳بودم شدم ۵۶ الان ۵۹شدم😅تا شش ماهگی فقط سالاد و سوپ خوردم نه نون نه برنج نه گوشت😩😫😩

رفتم من نصفه برنامه ی اونم‌غذا نمیخورم دارم اینجوری چاق میشم.اونجوری بخورم الان بیست کیلو بود اضافه ...

سعی کن بیشتر پروتیین و سبزیجات بخوری

من ۱۶ هفتمه تا الان از ویار شدید کم کردم ۵ کیلو ولی تا اخر بارداری ۸ نهایت ۱۰ کیلو باید وزن اضافه کرد

پیاده روی داشته باش و قند و چربی و کربوهیدرات و نمک رو کم کن

ماکارونی که تا الان دوبار خوردم.ولی برنج تقریبا هرروز میخورم ولی بیشتر از هشت قاشق نمیشه.نونم کم میخ ...

عزیزم هرروز برنج نخور خود برنج حالا غیر چاق کنندگی پف میاره هرچقدر قبل بارداری لاغر باشی تو بارداری جا داره بیشتر اضافه کنی یه جدولی داره بذار ببینم میتونم لینکشو پیدا کنم

رفتم۳۴هفته  همیشه ناهار برنج نمک هم همیشه سر سفره هست شباهم غذای نونی البته کنار غذا سالاد هست ...

خب من نمیدونم‌چرا وزنم داره بالا میره من خیلی از شما کمتر میخورم

عزیزم هرروز برنج نخور خود برنج حالا غیر چاق کنندگی پف میاره هرچقدر قبل بارداری لاغر باشی تو بارداری ...

باشه تصمیم دارم برنجو‌ فقط هفته ای دوبار بخورم اگه بتونم.ولی ادم بدونه نون و برنج سیر نمیشه چجوری خودمو سیر کنم

خب من نمیدونم‌چرا وزنم داره بالا میره من خیلی از شما کمتر میخورم

شاید پروتین بیشتر مصرف میکنی مثل تخم مرغ و گوشت زیاد و اینجورچیزا یا شایدم ارثیه 

منم خواهرم تو دوران بارداری وزن کم کرد و ورم هم نکرد 

باشه تصمیم دارم برنجو‌ فقط هفته ای دوبار بخورم اگه بتونم.ولی ادم بدونه نون و برنج سیر نمیشه چجوری خو ...

یا غذا برنجیه یا نونی مگه میشه حذف کرد دکتر که رفتی بگو بهت برنامه غذایی بده