2777
2789
عنوان

حس و حال قبل ivf👀

243 بازدید | 30 پست

اينروزا فكرم درگير اينه كه اگر اين راه آخر هم بريم و نشه قراره چي بشه ،هميشه آدم يه تير ذخيره داره اگه اينم استفاده بشه اميد به چي داشته باشم🙄اگرچه خودم زودتر تصميم گرفتم به ivf ختم بشه بهتره  

عزیرم منم همش این فکرو میکردم.درست ماه قبل اینکه بریم سیکلشو شروع کنیم حامله شدم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه عزیزم؟

من مشكل خاصي ندارم يكم تنبلي تخمدان كه با قرص اوكي شد اما فعلا تحرك اسپرم كمه دكتر ميگه يه كوچولو تحرك كمه كه درهرحال باعث شد iui منفي بشه😑

من مشكل خاصي ندارم يكم تنبلي تخمدان كه با قرص اوكي شد اما فعلا تحرك اسپرم كمه دكتر ميگه يه كوچولو تح ...

عزیزم مال ما خیلیییی کم بود ولی طبیعی باردارشدم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
من مشكل خاصي ندارم يكم تنبلي تخمدان كه با قرص اوكي شد اما فعلا تحرك اسپرم كمه دكتر ميگه يه كوچولو تح ...

قرص چی خوردی به ما هم بگو😢

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد  

اها..منم تنبلی تخمدان دارم..باید iuiشم استرس دارم..شوهرم سالمه ..ایشالله جواب بگیری

اها..منم تنبلی تخمدان دارم..باید iuiشم استرس دارم..شوهرم سالمه ..ایشالله جواب بگیری

شماها که تنبلی دارین  بعد چند ماه  تصمیم به iui میگیرین 

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد  

خیلی ها رو میشناسم که با ivf بچه دار شدند 

عده ای هم بعدش به صورت طبیعی 

ان شاءالله خدا کمکت کنه و صاحب فرزند سالم و صالح بشی 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

من قرص خوردم و آمپول فاستون،ماهي كه ميخواستم انجام بدم iuiرو دكتر گفت دوتا تخمك خيلي خوب داري و انجام دادم اما خوب احتمالا علتش تحرك كم اسپرم بوده ،بسلامتي اميدوارم واسه شما مثبت بشه😊

عزیزم دلیل منفی شدن ای یو ایت فقط تحرک کم نیوده در کل احتمال گرفتنش تو حالت عادیم مثل اقدام عادیه مثل ای وی افه 

بنظرم زمانش باید برسه و خدا بخواد از زندگیت لذت ببر چون چه با بچه چه بدون بچه میگذره

‌.....

وای عزیزم چرا اینقدر ناامیدی....باید مطمئن باشی که میشه...انقدر به خودت انرژی بده که ازین فکرا بیا بیرون...کتاب معجزه سپاسگزاری از راندا برن رو بخون خیلی حالت خوب میشه...

یه عمر فکر کردیم اگه نشه .چی شددد...

از الان فکر و به خودت بگو اگه بشه چی میشه😍 اون لحطه ای که جواب آزت مثبت میشه چیکار میکنی اول از همه به غیر شوهرت به کی میگی😘😍

من خودم الان هفته ۶ هستم دکتر بهم گفته مشکوکی به بارداری مولار ...بعد از دوسال سقط و iui...باید هفته دیگه برم سونو....ولی خیلی امیدوارم..دارم به خودم میگم میرم سونو و صدای قلبشو میشنوم و سریع به شوهرم زنگ میزنم و این خبر خوشو بهش میدم انشالله😇😍