2777
2789
عنوان

نميدونم چرا لاغر نمیشم... کمک....

165 بازدید | 7 پست

بچه ها من نیاز دارم تا دوماه ديگه 15کیلو کم کنم... الان نزدیک 15روز کم میخورم... خیلی کم.... ورزش هم هر روز میرم ی روز فیتنس ی روز اسپینیگ.... 

ولی اصلا وزن کم نکردم... مشکل تیرویید هم ندارم.. توروخدا کمکم کنید.. امروز تصمیم گرفتم صبح ها هم توخونه حلقه و طناب بزنم... چیکار کنم ديگه 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

خواهش میکنم هر کسی سریع وزن کم کرده کمک کنه 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر روز ناشتا تا 40 روز یه قاشق چای خوری دارچین و عسل مخلوط کن تو آب جوش و خور چنان وزن کم میکنی ک کف کنی   

اگه تو خونه ،کوچه ،خیابون سرکار دیدین یکی سرش تو گوشیشه اما داره صلوات میفرسته بدونین اومده نی نی سایت تو رو دربایستی امضا کاربرا داره براشون صلوات میفرسته   من اوایل تسبیح دستم میگرفتم که هیچ تازه فک میکردم صلوات نفرستم چه آدم بدی هستم   خلاصه شما که واسه همه صلوات میفرستی یکیم واسه سلامتی خودت و خانوادت  بفرست  اللهم صل علی محمدوآل محمد ({وعجل فرجهم} فراموش نشه  لطفا  )

کالری شماری میکنم عزیزم... 700_800کالری بیشتر نمیخورم... 

هر روز ناشتا تا 40 روز یه قاشق چای خوری دارچین و عسل مخلوط کن تو آب جوش و خور چنان وزن کم میکنی ک کف ...

خداکنه... الان دارم عسل و آبلیمو میخورم... از فردا دارچین میخورم 

خداکنه... الان دارم عسل و آبلیمو میخورم... از فردا دارچین میخورم  

واسه من که خیلی خیلی موثر بود و دارچین و عسل به رحم و تخمک گذاری و این مواردم خیلی کمک میکنه در کل خیلی مفیده اما بیشتر از این مقدار که گفتم مصرف نکنین چون ممکنه به کبدتون آسیب بزنه همون یه قاشق چای خوری کافیه

اگه تو خونه ،کوچه ،خیابون سرکار دیدین یکی سرش تو گوشیشه اما داره صلوات میفرسته بدونین اومده نی نی سایت تو رو دربایستی امضا کاربرا داره براشون صلوات میفرسته   من اوایل تسبیح دستم میگرفتم که هیچ تازه فک میکردم صلوات نفرستم چه آدم بدی هستم   خلاصه شما که واسه همه صلوات میفرستی یکیم واسه سلامتی خودت و خانوادت  بفرست  اللهم صل علی محمدوآل محمد ({وعجل فرجهم} فراموش نشه  لطفا  )
واسه من که خیلی خیلی موثر بود و دارچین و عسل به رحم و تخمک گذاری و این مواردم خیلی کمک میکنه در کل خ ...

مرسي گلم