2777
2789
عنوان

شیرمادر رو بچه رفلاکسی

116 بازدید | 17 پست

خانوما میدونین تا چند ساعت اثر غذایی که خوردیم رو شیرمون میمونه؟ 

من بچم رفلاکسیه .الرژی داره به پروتیین گاوی دیشب جایی مهمون بودم پرسیدم گوشت گوسفندیه یا گاوی گفتن گوسفندی متاسفانه بعد از خوردن اون غذا امروز هربار که به بچم شیر دادم بالااورده . مجبورم شیر خشک بدم.میخام بدونم اثرش تا کی رو شیرم هست؟؟؟؟

من پسرم الرژي داره و اون موقعي كه شير خودمو ميخورد،خونه هيچكسسس غذا نميخوردم،هر جا ميرفتم مهموني واسه خودم غذا ميبردم،مردم دلشون نميسوزه كه واسه بچه ادم!!!و گاهاً ديدم حتي دروغ ميگفتن راجع به محتويات غذا😑😖

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا علی 😭😭😭😭😭😭😭😭.خدا بگم‌چیکارش کنه 

نگران نباش بستگي به شدت الرژي هم داره،خون تو مدفوعش هست الان؟

ديگه هميشه غذاتو ببر همه جا با خودت،من خيلي فاميلا پشت سرم حرف زدن واسه اين كارم،ولي هيچ چيزي مهمتر از سلامت بچه نيست،شير خشك چي ميدي بهش؟پپتي؟

ديگه هميشه غذاتو ببر همه جا با خودت،من خيلي فاميلا پشت سرم حرف زدن واسه اين كارم،ولي هيچ چيزي مهمتر ...

نه ببلاک‌میخوره .من کلا جایی نمیرم‌برا شام و ناهار دیشبم اتفاقی شد رفتن و موندنمون .پرسیدما ولی دروغ بود حرفش.

نه ببلاک‌میخوره .من کلا جایی نمیرم‌برا شام و ناهار دیشبم اتفاقی شد رفتن و موندنمون .پرسیدما ولی دروغ ...

ببلاك؟!🤔مگه نميگي به پروتئين گاوي الرژي داره؟ببلاك اچ آ؟پس الرژيش كمه احتمالا