2777
2789
عنوان

هنوخ شوئن لاین،بیماری سخت من

10878 بازدید | 83 پست

سلام دوستان.

اول از همه عذر میخوام بابت طولانی شدنش.کامل بخونیدش شاید یه روزی خدای نکرده به دردتون خورد.

خب قضیه من از آبان ماه ۹۷ و یه سرماخوردگی شروع شد.۳ روز دکتر نرفتم باامید اینکه خودش خوب میشه اما نشد و دکتر دفتمو انتی بیوتیک داد.این سرماخوردگی ادامه داشت تا اینکه یه روز تو دانشگاه یه معده درد وحشتناک و غیر قابل تحمل گرفتم که گلاب به روتون هیچی تو دلم نمیموندو همشو بالامیاوردم.کارم شده بود هر روز دکتر رفتنو سرم زدن و...اما هیچ فایده ای نداشت  و همه فکر میکردن باردارم.تا اینکه چند روز بعد دیدم کمر به پایینم همش نقطه نقطه قرمز شده.شبیه سرخک اماخیلی شدیدتر.نگران شدم به دکتر نشون دادم گفتن حساسیته.هیچکی تشخیص نمیداد و من همچنان بالااوردن و بعدچند روز خون دماغای شدید حتی توی خواب تا اینکه به فوق تخصص گوارش مراجعه کردم و ازمایش نوشت پلاکت هفتصد هزار و وایت بی سی بیست هزار و انواع کم خونیو داشتم.اندوسکوپی انجام داد و گفت بالا اوردنا برای زخم معدته و دونه ها برای حساسیت.دارو داد ۲ روز بالا اوردنام کم شد و بعد دو روز دوباره شروع شد.تو ی این مدت من شاید ۱۰ نسخه دکتر رفته بودم و همه فقط میگفتن حساسیت و زخم معده.ناگفته نماند سونو هم انجام دادم که هیچ مشکلی نبود.

خلاصه همه ی خانواده فقط بالا سرم گریه میکردنو من بیحال میفتادم از ضعف بدنی شدید.خیلی دوره ی سختی بود.همه دست به دعا بودن.هیچکی امید نداشت به خوب شدنم.حالا ۱۸ روز از شروع بیماری گذشته و من ۱۰ کیلو وزن از دست دادم.و بازم هیچ تشخیصی داده نشده.

روز ۱۹ ام حالم خیلی بدتر از قبل شد و بردنم بیمارستان که با توجه به جواب ازمایشا و علائم و پایین بودن هوشیاری فرستادنم اورژانس بستری.آزمایشو سونو انجام دادم و باز سونو سالم پلاکت و وایت بی سی خیلی بالا و عفونت ادرارو مدفوع.تو بخش عفونی بیمارستان بستری شدم و اقدامات درمانی روم انجام شد اما من بازم از دلدرد به خودم میپیچیدم و بازم هیچ تشخیصی نمیدادن و فقط اذیتم میکردن با ازمایشات ساعتیشون.فقط یه شب برا من ۵ تا آنژیوکت خراب کردن.هر چی میزد رگو پیدانمیکرد.دیگه نه رگ داشتم نه خون.بعد از سه روز با رضایت خودم مرخص شدم و علائم تقریبا فروکش کرده بود. من حالم بهتر شد و بالاخره بعد از ۲۲روز تونستم شبو راحت بخوابم.سه روز گذشت و اینبار ضایعات پوستیم شدید تر برگشت.به طوری که پوست خودم اصلا تو پاهام پیدا نبود و یکست قرمز شده بود.درد شدید استخوان هم اضافه شده بود.اما من به هیچکس  جز همسرم چیزی نگفتم چون پدرو مادرم دو روز بعد پرواز داشتن و فکرمیکردن که من خوب شدم و من نمیخواستم بخاطرم سفرشون کنسل شه.شبی که رفتن از درد تا صبح نتونستم بخوابم و همش بالا میاوردم و از شدت درد استخونام با دستو پا راه میرفتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا نوشتی هنوخ شوئن لاین بیماریه سخته من؟!😕فک کردم اسمشه

اسمشه اسم بیماریه هنوخ شوئن لاینه

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور