سلام دوستان.
اول از همه عذر میخوام بابت طولانی شدنش.کامل بخونیدش شاید یه روزی خدای نکرده به دردتون خورد.
خب قضیه من از آبان ماه ۹۷ و یه سرماخوردگی شروع شد.۳ روز دکتر نرفتم باامید اینکه خودش خوب میشه اما نشد و دکتر دفتمو انتی بیوتیک داد.این سرماخوردگی ادامه داشت تا اینکه یه روز تو دانشگاه یه معده درد وحشتناک و غیر قابل تحمل گرفتم که گلاب به روتون هیچی تو دلم نمیموندو همشو بالامیاوردم.کارم شده بود هر روز دکتر رفتنو سرم زدن و...اما هیچ فایده ای نداشت و همه فکر میکردن باردارم.تا اینکه چند روز بعد دیدم کمر به پایینم همش نقطه نقطه قرمز شده.شبیه سرخک اماخیلی شدیدتر.نگران شدم به دکتر نشون دادم گفتن حساسیته.هیچکی تشخیص نمیداد و من همچنان بالااوردن و بعدچند روز خون دماغای شدید حتی توی خواب تا اینکه به فوق تخصص گوارش مراجعه کردم و ازمایش نوشت پلاکت هفتصد هزار و وایت بی سی بیست هزار و انواع کم خونیو داشتم.اندوسکوپی انجام داد و گفت بالا اوردنا برای زخم معدته و دونه ها برای حساسیت.دارو داد ۲ روز بالا اوردنام کم شد و بعد دو روز دوباره شروع شد.تو ی این مدت من شاید ۱۰ نسخه دکتر رفته بودم و همه فقط میگفتن حساسیت و زخم معده.ناگفته نماند سونو هم انجام دادم که هیچ مشکلی نبود.
خلاصه همه ی خانواده فقط بالا سرم گریه میکردنو من بیحال میفتادم از ضعف بدنی شدید.خیلی دوره ی سختی بود.همه دست به دعا بودن.هیچکی امید نداشت به خوب شدنم.حالا ۱۸ روز از شروع بیماری گذشته و من ۱۰ کیلو وزن از دست دادم.و بازم هیچ تشخیصی داده نشده.