2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری حساب کنی میشه ۶ هفته و ۳ روز .. اما تقریبیه این . ۲ هفته ازش کم کنی میشه ۴ هفته. زوده فعلا واسه سونو..

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
ینی توی ۷هستم دیگه؟ قلبش تشکیل شده برم سونو؟

واسه سونو تا ۷هفته کامل صبرکن من هفته۹بود رفتم بعضی مواقع قلبش دیرتر تشکیل میشه میری اونجا دلشوره میگیری

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

دقیقن 5 هفته ای الان مگ چ جور حساب میکنین ک میگین 6 یا 7 هفته

ببین تو باد صبا برو از روزاول پریت بشمار هفته ب هفته دقیق میفهمی چند هفته ای

خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......  

تو نت بزن دانشنامه فرزند

اونجا ماشین حساب زایمان داره دقیق واست حساب میکنه

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!