2777
2789
عنوان

همه بچه ها همينن؟يا

226 بازدید | 22 پست

من كلا از بچه داري خيلي غر ميزنم و به همه ميگم قصد ندارم بچه ديگه اي داشته باشم،پسرم نزديكه دو سالشه يه نفرو ميخواد دربست دراختيارش باشه حالا امروز يكي از فاميلاي نزديكم كه اتفاقا بارداره خونه مامانش بود (يه بچه ٥ ساله هم داره)گفت كه امروز پسرمو ببرم اونجا كه با بچش بازي كنه،شوهرم بردش،يه مدت پيش بش پيام دادم بم گفت كه خدا قوت تو چي ميكشي من اگه بچه اولم اينجور بود ديگه بچه دار نميشدم من تو فكر رفتم كه نكنه بچه من خيلي اذيت ميكنه درصورتي كه من فكر كردم همه بچه ها همينن،خلاصه نگران شدم حالا نظر شما چيه؟

پیامبر فرموده شیطونی پسر نشان از عقل زیادشه و باهوشه

منم پسر یه سالم از در و دیوار بالا میره

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامبر فرموده شیطونی پسر نشان از عقل زیادشه و باهوشه منم پسر یه سالم از در و دیوار بالا میره

پسرم شيطون نيست يعني خرابكاري نميكنه ولي فعاليتش زياده و هميشه درحاله انجام يه كاريه و دوست داره من كنارش باشمو باش بازي كنم و همش درحاله دستور دادنه اينو بده اونو بده😂

من دوتا بچه دارم یکی شیطون پدر درار 

یکی آروم باهوش 

هربچه ایی یک طوره 

شانست بزنه بچه ات از نوع بچه های آسون باشه

بچه ها درعلم روانشناسی سه دسته میشن آسون سخت خیلی سخت 

من اولی آخری داشتم خیلی فرقش زیاده 

چیکار میکنه مثلا؟؟

مثلا ميگه آب واسش ميارم ميگه قاشق ميارم ميره از تو كابينت قابلمه درمياره آب و از ليوان ميريزه تو قابلمه و بالعكس تو اين بين ميريزه رو فرش آبو با دوقلو غذا هم همينكارو ميكنه،هر جاب خونه ميخواد بره من بايد باش باشم در يخچالو باز ميكنه يك ساعت با وسايله توش بازي كارايي از اين دست بنظر شما غيرعاديه؟

تك فرزندا به نظرم اينطوري يه كم شيطونترن

البته تنش سلامت شيطوني مهم نيست

من پسرم شيطون بود بعدي كه اومد چون تفاوت سنيشونم كمه از صبح تا شب در نهايت ارامش با هم بازي ميكنن

ميتونم بگم خيلي بيصدا و اروم