2777
2789

مهموني طرف شوهرم شده برام كابوس

فك كن تو مهموني هركس از راه بريه بگه پسرت چه زشته چه زشته

بله قبول دارم سلامتي مهمه ولي بخدا رو مخه اين حرفا

تازه بعد از گفتن اين حرف برن ماشالله بگن و اسفند دود كنن براي بقيه بچه ها

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

کوته فکری

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا کوته فکرن ...منطورمه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

عکس

من یه یبار سر همین قضیه با خواهرشوهرم دعوا گرفتم سرش داد زدم و گفتم دیگه بهش نگو بعدشم تا یه سال اصلا موقعی که خونه مادرشوهرم حضور داشت نمیرفتم که ببینمش. دیگه دیدن برادر و برادرزاده براش ارزو شده بود.ادم شد....

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

درست میگی. راستش من تو خانواده خودم و شوهرم اینقدر حرف نشنیدم که از مردم غریبه تو خیابون و پارک و... که دو دقیقه باهات همکلام میشدن، حرف شنیدم. سن بچه رو میپرسن،بعد هم میگن چقدر ریزه،کوچکتر میزنه،فلان چیز و بهش بده،فلان دکتر ببر، پنج ساله که من پذیرفتم بچه ام اینجوره، بقیه دست برنمیدارن!!