2777
2789
عنوان

کیا سونو رفتن دکتر قربانی(نیلو)؟

85 بازدید | 14 پست
تعیین جنسیتش چقد دقیقه؟ آخر هفته 12 میخوام برم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون آخر هفته 12جنسیتو نشون میده و دقیقه؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
ولی فک کنم منشیش اعصاب نداره تلفنی فهمیدم خخخخ

من روی نظرات شما رفتم سونوگرافی دکتر قربانی.

دفعه اول -هفته 13- خیلی تحویل گرفت ولی جنسیت رو هم اشتباه گفت.

سونوگرافی NT را رفتم دکتر کلانتری که انصافا دکتر دقیق و کاربلدیه.

دفعه بعد که رفتم سونوگرافی دکتر قربانی با وجود اینکه بهم وقت داده بود و سر ساعت حاضر شدم، نزدیک 4ساعت معطل شدم. حالم خیلی بد بود و درد داشتم تا حدی که افرادی که جلوم بودن از منشی خواستند که منو بفرسته داخل. اما امان از سنگدلی. تازه دکتر قربانی وقتی فهمید من درد دارم، گفت اگه نمی تونه بشینه بره و نوبتشو کنسل کنین و وقتی نوبتم شد و رفتم داخل چنان با بی ادبی و پرخاشگری با من برخورد کرد که اگر به خاطر معطلی چند ساعته خودم و همسرم نبود، ول می کردم می رفتم. علتش می دونین چی بود؟؟ چون سونو NT را رفته بودم جای دیگه

لطفا بیخودی از کسی تبلیغ نکنید.من چند ساله می رم سونوگرافی دکتر دانش و دکتر کلانتری، با وجود شلوغی و اسم و رسمشون، تا حالا رفتار بد ازشون ندیدم. ولی این خانم فکر کرده اسم درآورده و مشتریش زیاد شده می تونه هرجور که بخواد با مراجعین برخورد کنه.

بعضیا فقط براشون پول مهمه و پول و پول