2777
2789
عنوان

دکترهای بی وجدان بیمارستان اتیه

2043 بازدید | 44 پست

من دوهفته پیش زایمان کردم.اولش بچه رو بردن ان ای سیو گفتن اب مایع امنیوتیک پریده گلوش وتنفش سخته وباید انتی بیوتیک بگیره.

بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.

خووو

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اگه تایپیکهای قبلیمو ببینید میفهمید دختر اولم مشکل داره واسترس زیادی برا فرزند دوم داشتم.خلاصهبه هوش اومدم وسراغ بچه رو میگرفتم ولی دکتر به شوهرم یجوری گفته بود که حال بچه زیاد خوب نیست.حتی اجازه شیر دادن هم نمیداد.

خلاصه کنم بچم 4200بود وسه روزه حالش خوب شد ولی بی وجدانها مرخص نمیکردن ومدام میگفتن قندش پایینه وخطرناکه.درحالیکه برای بچه های وزن بالا طبیعیه

منم اگه تایپیکهای قبلیمو ببینید میفهمید دختر اولم مشکل داره واسترس زیادی برا فرزند دوم داشتم.خلاصهبه ...

یا خداا

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

اخرش برا پول بود نگه داشته بودن

دکتر نوزادانش کاظمیان جلاد بود.شبی 4تومن هزینه ان ای سیو.بعد پاس داد به یه دکتر از حدا بی خبر تر غددشون.دکتر سرخیل که نفرین من همیشه پشتشه

یعنی دکترتم خوب باشه نباید بری اون بیمارستان؟

والا من یه متخصص زنان و داخلی و دستگاه گوارش که زیر نظرشون بودم اصلا اصلا اصلا راضی نبودم

رفتم جای دیگه و تجوزشون رو که دیدن دود از کله شون بلند شد

نمیدونم شاید دکتر خوبم داشته باشه اما از خیلیا شنیدم

فقط باید چپ بری راست بری کارت بکشی اول به بیمار به چشم مشتری نگاه میکنن

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
خلاصه کنم بچم 4200بود وسه روزه حالش خوب شد ولی بی وجدانها مرخص نمیکردن ومدام میگفتن قندش پایینه وخطر ...

باورکن وزن بالا و قندپایین برای نوزاد خطرناکه و طبق پروتکل باید تحت نظر باشه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست