همه ث مشکلات بدن رو میشه با دارو های گیاهی حل کرد من خودم سنگینی شدید معدمو ک باعث تنگی نفسم. میشد با عرقیات گیاهی درمان كردم خیلیا ده بار آندوسکوپی کردن و خوب نشدن بمنم گفت برم نرفتم
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
بچه ها عضو کانال ما بشین بخدا این فقط تبلیغ نیس ما واقعا قبلش خودمون خیلی مشکلاتو درمان کردیم برای خودمون مث کم کردن درد میگرن درمان تبخال های تناسلی دردناک گلو درد شدید عفونت واژن
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
من که شنیدم این حجم داروهای شبمیایی ک ایرانیا میخورن و دکترهای ایرانی تجویز میکنن تو کشورای اروپایی و پیشرفته وجود نداره و اصلا تا یه حدی دکترهاش مجاز به تجویز هم نیستن زایمان هم فقط طبیعی مگه در شرایط خاص
منم شده بعد خوردن غذا تنگی نفس بگیرم علت علمیش چیه
مشکل معدته مث قبلنای منی عضو کانالمون شو
من که شنیدم این حجم داروهای شبمیایی ک ایرانیا میخورن و دکترهای ایرانی تجویز میکنن تو کشورای اروپایی ...
واقعا همینه ما فقط ی مشت دارو شیمیایی میریزیم تو معدمونو هیچ تاثیری هم نداره و کلی عوارض داره
عزیزم بیا تو کانال برات میزارم بخدا اینجوری یادم نیس