2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی...

197 بازدید | 10 پست

همه ث مشکلات بدن رو میشه با دارو های گیاهی حل کرد من خودم سنگینی شدید معدمو ک باعث تنگی نفسم. میشد با عرقیات گیاهی درمان كردم خیلیا ده بار آندوسکوپی کردن و خوب نشدن بمنم گفت برم نرفتم

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها عضو کانال ما بشین بخدا این فقط تبلیغ نیس ما واقعا قبلش خودمون خیلی مشکلاتو درمان کردیم برای خودمون مث کم کردن درد میگرن درمان تبخال های تناسلی دردناک گلو درد شدید عفونت واژن

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

من که شنیدم این حجم داروهای شبمیایی ک ایرانیا میخورن و دکترهای ایرانی تجویز میکنن تو کشورای اروپایی و پیشرفته وجود نداره و اصلا تا یه حدی دکترهاش مجاز به تجویز هم نیستن زایمان هم فقط طبیعی مگه در شرایط خاص

منم شده بعد خوردن غذا تنگی نفس بگیرم علت علمیش چیه

مشکل معدته مث قبلنای منی عضو کانالمون شو

من که شنیدم این حجم داروهای شبمیایی ک ایرانیا میخورن و دکترهای ایرانی تجویز میکنن تو کشورای اروپایی ...

واقعا همینه ما فقط ی مشت دارو شیمیایی میریزیم تو معدمونو هیچ تاثیری هم نداره و کلی عوارض داره

برای زود باردار شدن چی هست؟

عزیزم بیا تو کانال برات میزارم بخدا اینجوری یادم نیس