2777
2789
عنوان

اپیلاسیون کار هست اینجا؟

593 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من امروز وکس قالبی خاویار خریدم مارک کواف.

کسی خاویاراستفاده کرده تاحالا؟خوبه بنظرتون؟

بعد یه سوال دیگه چی کار کنیم که موها بعد از اپیلاسیون زیرپوستی نشه

لطف حق شامل شده بر حال ما...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زسر پوستی شدنش تا حدود زیادی برمیگرده به اینکه چطوری بردارن بعضیاشون طوری موم رو بر میدارن که ...

من خودم میخوام  بذارم.خلاف جهت رویش مو باید برداریم دیگه

کیسه محکم باید بکشی تا از زیر پوست دربیان و لی جلوی زیر پوستی شدنو که نمیگیره

آهان بعد ابنک زیزپوستی شد باید بکشیم که دربیان؟ببخشید وقتی اپیلاسیون میکنید چندوقت بعد مو درمیاد

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)
آهان بعد ابنک زیزپوستی شد باید بکشیم که دربیان؟ببخشید وقتی اپیلاسیون میکنید چندوقت بعد مو درمیاد

اگر یه خدا خیر داده ای بیاد مفصل توضیح بده تا کلی دعاش میکنم والا منم کلی سوال دارم....

کسی نیست؟؟؟؟؟