2777
2789

علائمش چیه؟دخترمنم۱۴ ماهشه ماست وپنیر و بستنی میخوره حتی خیلی کم یبوست میشه 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر بچه ها تا یکسالگی خوب میشن. یه عده ای تا ۲ سالگی و بعضی هام بیشتر طول می کشه. چطور تا الان متوجه نشده بودین؟ علائمی نداشت؟ زیر یکسال بیشتر خودش رو نشون میده که.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

پسرمنم داشت و هنوزم داره.گردو ک خدانکنه بخوره باید بیمارستان بره

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
علائمش چیه؟دخترمنم۱۴ ماهشه ماست وپنیر و بستنی میخوره حتی خیلی کم یبوست میشه 

حساسیت نیست عزیزم.اونایی که حساسیت دارن اسهال میشن معمولا خونی میشه اسهالشون..کهیر میزنه سینه اش خس خس میکنه بینیش میگیره 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اکثر بچه ها تا یکسالگی خوب میشن. یه عده ای تا ۲ سالگی و بعضی هام بیشتر طول می کشه. چطور تا الان متوج ...

هیچ علائمی نداشت اما اینسری 200 سی‌سی خورد اینجور شد قبلا خیلی کمتر میخورد

حساسیت نیست عزیزم.اونایی که حساسیت دارن اسهال میشن معمولا خونی میشه اسهالشون..کهیر میزنه سینه اش خس ...

اخه نمیدونم چرا از ۱۱ماهگی دادم بهش هنوزم همینجوریه چندبار بردمش دکتر یادم میره این مسئله رو بپرسم که بخاطر چیه البته شیر پاستوریزه امتحان نکردم فقط شیرخشک‌میخوره

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
استارتر چه جوری تشخیص داد با آزمایش مدفوع یا تست آلرژی?

آزمایش مدفوع 

اینم بگم از بدو تولد اگزما و گرفتگی بینی و خس خس سینه داشت اما متاسفانه دکتر الان تشخیص داد با علامت اسهال 

آزمایش مدفوع  اینم بگم از بدو تولد اگزما و گرفتگی بینی و خس خس سینه داشت اما متاسفانه دکتر الا ...

چون اخه بچه ای که حساسیتش شدید باشه مستقیم شیر گاو بخوره خیلی بد خودشو نشون میده بچه شما خورده هیچیش نشده فقط اسهال پس به نظر من شدید نیست حساسیتش رعایت کنی خوب میشه.من خواهرزادم از یک سالگیش مشخص شده حتی کوچکترین پروتئین گاوی مثل یه انگشت ماست بخوره چشاش قرمز میشه میخاره بینیش میگیره نفسش سخت میشه خیلی هم سخت اینجور حساسیت..آلرژی اونو با تست آلرژی تشخیص دادن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اخه نمیدونم چرا از ۱۱ماهگی دادم بهش هنوزم همینجوریه چندبار بردمش دکتر یادم میره این مسئله رو بپرسم ک ...

نه عزیزم بچه شما حساسیت به پروتئین گاوی نداره  چون مشخص ترین علامتش اسهال..ما اولین بار ۱۰ ماهگیش یه تیکه کوچولو پنیر خورد بچه بیمارستانی شد..

سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می اد  بخصوص برای فشار خون بالا بهترین درمان هست اما سعی کنید از مزرعه تهیه کنید چون در فروشگاهها دارای مواد نگهدارنده هست