2777
2789
عنوان

خانما چطوری از خدا بخوایم؟

125 بازدید | 15 پست

بگیم طاقتمون تموم شده..که خسته شدیم؟. مگه خودش نمیبینه؟ زحمت و تلاش و ناراحتیای مارو؟....پس چرا دریغ میکنه....چرا یه چیزایی رو هررررچی تلاش می کنیم بهمون نمیده....یعنی از حال دل خراب ما خبر نداره؟ چی کار کنم که ببینه یا صدامو بشنوه؟ که کمکم کنه،؟ یه راهیی جلو پام بزاره؟؟؟؟ 

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا من واقعا نمیدونم این که میگن بعد سختی اسانی...چرا برای من وقتش نمیرسه 

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
کلا من واقعا نمیدونم این که میگن بعد سختی اسانی...چرا برای من وقتش نمیرسه 

چون هنوز وقتش نشده...خدا خیلی مهربونههه

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠

یه سوال عزیزم

در طول روز بیشتر شکر گزار چیزایی که داری هستی یا بیشتر کمبودایی که داری به رخ خدا میکشی ؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

فقط بایدووکل کنی چون آرومت میکنه چون هرچی پیش بیادبرات کمتراذیت میشی توکل کن به خودش بهش فک نکن اون راهی روکه میری پیش بروگاهی زمان حل میکنه همیشه در رویک پاشنه که نمیچرخه؟!درست میشه صبرداشته باش🌷🌹

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
یه سوال عزیزم در طول روز بیشتر شکر گزار چیزایی که داری هستی یا بیشتر کمبودایی که داری به رخ خدا میک ...

هردوشو امتحان کردم

نمیدونم حتما حکمتی داره یا میخواد بهترینشو بهمون بده 

یا ببینه چقدر صبر داریم 😔

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
هردوشو امتحان کردم

چون عنوان تاپیکت سوالی بود و راهنمایی میخواستی ،لطفا این کارایی که میگم انجامشون بده حداقل تا چهل روز💦👇

🌸اگه اهل نماز و مخصوصا نماز اول وقت هستی که فبهاااا اگه نه که در این مورد خودت میدونی.

🌸عزیز دلم سعی کن از اول روز تا آخر شب زیاد بکی خدایا شکرت .بخاطر تن سالمت،اعضای خانواده ،نون سفره ،اگه همسر و فرزند داری بخاطر اونا ،بخاطر تمام چیزای ریز و درشتی که داری.اول از همه اون حس خوب میاد سراغت  بهت قول میدم.

🌸بگو استغفراللّه ،خدایا منو ببخش بخاطر گناهانم ،ورد زبونت باشه 

🌸اون خواسته و آرزویی که داری ...فک کن در آستانه براورده شدنه ،حسش کن و قدردان خداباش وازش تشکر کن ،بخاطرش پیشاپیش تشکر کن از خدا.

همه چی بسپر به خدا و به قدرت و مهربونیش شک نکن ایشالا همه چی بزودی باب میلت میشه

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
چون عنوان تاپیکت سوالی بود و راهنمایی میخواستی ،لطفا این کارایی که میگم انجامشون بده حداقل تا چهل رو ...

مرسی😍😍

آرامش جان منم مثل شمایه حاجت خیلی مهم داشتم که هیچ جوره نمیشد.هردعاونذری امتحان کردم.نشد بعد باچله زیارت عاشورابه روش حق شناس آشناشدم سرچش کن نت طریقع خوندنش میاد.ببین امکان نداره بخونی وحاجت نگیری حتی اگه به صلاحت نباشه اول بهت میفهمونه به ضررته ولی اگ اصرار کنی میشه

.فقط نباید ۴۰روز که میخونی گناه کنی نمازت نباید قضاشه.اول وقت باشع.من روز ۲۰ام چله حاجت گرفتم.بهت بگم نیت کردی بخونی خودتو حاجت روا فرض کن.

آرامش جان منم مثل شمایه حاجت خیلی مهم داشتم که هیچ جوره نمیشد.هردعاونذری امتحان کردم.نشد بعد باچله ز ...

مرسی عزیزم..انجام میدم ببینم چی میشه چون واقعا با تلاش و کلی سختی بهش نرسیدم...ممنون بابت راهنماییت عزیزم😍...

آرامش جان منم مثل شمایه حاجت خیلی مهم داشتم که هیچ جوره نمیشد.هردعاونذری امتحان کردم.نشد بعد باچله ز ...

عزیزم من تونت خوندم....ولی میشه دقیقا یه بار بهم بگی از صبح چه کارهایی میکردی و گناهای زبانی جز غیبت دقیقا چه چیزایی؟