2777
2789

سلام من هفته 36 هستم، اومدم هندوانه رو بلند کنم بشورم به ظاهر سبک بود، بلندش کردم سنگینیشو کمرم حس کرد و حس کردم به کمرم فشار اومد( از روی زمین بلتگند نکردم، روی سرویس بود اومدم بزار توی سینک ظرفشویی بشورمش) نکنه برای بچم اتفاقی بیفته کمرم از اونموقع درد میکنه 

میگم اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد از کجا میفهمم، لباس زیرم خیس میشه یا...؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا چقدر وزن  سنگین محسوب میشه؟

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
خب اولین نشونش خون ریزیه خدای نکرده

تقریبا یک ساعته دارم چک میکنم هیچی نیست نه آبریزش نه خونریزی 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

سلام ، والا مادرشوهر من میگه میخواسته شوهره من رو سقط کنه قصدا چیزای سنگین بلند میکرده و شوهر منم زنده مونده ، ایشالا چیزی نیست و به سلامتی بغل میگیریش😍

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
تقریبا یک ساعته دارم چک میکنم هیچی نیست نه آبریزش نه خونریزی 

عزیزم شما 36 هفتته. بخاطر سنگینی که دیگه خونریزی پیدا نمیکنی. نهایت چون زور زدی و چیز سنگین بلند کردی ممکنه زایمان کنی که اونم نشونش اینه که به پهلو بخوابی و دست بزنی به شکمت. اگر یکم تو رفت یعنی از زایمان خبری نیست ولی اگر مثل سنگ سفت بود یعنی شکمت منقبض شده و بهتره بری دکتر. 

سلام ، والا مادرشوهر من میگه میخواسته شوهره من رو سقط کنه قصدا چیزای سنگین بلند میکرده و شوهر منم زن ...

انشاالله ممنونم عزیزم